Banyaknya Hadiah..

6 Comments »





Jam 3.56am.. Mata still tak nak tutup...
Napa la letih semacam jak ni... whuawawa... any advice from u all untuk
share dengan ochie ker?? sob2x...
Alamatnya.. layan blog jer la.. lepaskan tekanan tito ni.. ahaks...



Sepanjang ochie duk bercuti.. tak sangka plak korang suma sudi gak bagi ochie
Arwd dan juga ecard dekat ochie... heheh makasey bebanyak tau.. tak lupa juga Tag killer..
Semoga ingatan korang sentiasa tidak luntur dalam mengingati aku yang tak seberapa ini..
Makasey tak terhingga..
Ok jom nengok sapa di antara mereka yang sudi memberikanku hadiah2 ni suma..



Hadiah kat bawah ni datangnya dari Kak Yanmie.. Seorang Ibu yang penyayang dan sentiasa carrying dekat anak2 dia.. membuatkan ochie selesa duk berkenalan ngan akak...
Semoga Akak dan sekluarga sentiasa dalam limpahan kurniaan-NYA..

1-






yang ke-2 Datangnya dari Api Golek... Seorang jejaka juga..
Terima kasih atas anugerah ini.. Semoga Api Golek sokmo dalam bidang penulisan...


c




Seterusnya Ecard ni datangnya dari akak Tera. Cantik orang dia.. secantik bunga ros yang akak Tera ni hadiahkan buat ochie.. hehe.. Makasey kak.. sayang akak...
Semoga persahabatan ini juga akan sentiasa kekal juga hendaknya.. Amin..






Kad ni plak datang dari Zahirah.. orang dia cute n manis... pandang sekali kompom korang leh jatuh hati.. Thanks Zah atas Kad ni erk.. semoga ko succes erk dalam apa jua perkara yang ko ceburi...






Ehem2x.. hadiah ni aku kutip ka Blog dari Luth.. heheh.. hencem gak budak dia. sapa nak berkenalan tu.. pegi la masuk site Luth.. huhu.. dak dia pun baik..

x


Kad seterusnya datang dari blog twinkle-twinkle litle star.. hehhe.. suka nengok dak dia.. sejuk jer mata memandang... huhu..













OK la... tak tahu dah nak wat per ni.. Ochie nak mengundur diri..
kepada yang ada memberikan hadiah ochie tapi tak sempat kutip tu.. apapun ochie ucapkan berbanyak terima kasih.. Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki teman2ku suma..
OK nak sambung tito.. hakhakhak.. k

Wassalam.


[O].[C].[H].[I].[E] Back

10 Comments »


Assallamualaikum... hai suma..
wahhhh windunya kat member2 ochie suma... harap korang dalam
keadaan bebaik jak.. semoga suma dalam perlindungan & kesejahteraan NYA..
Maafla.. baru hari ini aku berkesampatan untuk update blog..
merindu juga yer korang kat daku yang cumel ini.. hahahahhaha...
adehh kesengalanku uda kembali.. hua hua hua hua...



Cuti-cuti macam ni, banyak sungguh aku nak share dengan korang suma..
Tapi memandangkan aku letih sangat hari ni...
cukuplah sekadar cita yang biasa2 jak..
sepanjang percutianku di kampung,.. aku banyak menghabiskan masa
dengan mencari alamat-alamat tempat praktikal..
kekadang naik jemu gak mencari dan menghantar suma alamat ke tempat-tempat yang dah terpilih untuk ku jadikan sasaran praktikalku..



setakat ni.. maklum balas dari pihak-pihak yang terpilih tu still x da khabar lagi..
adoiiii bikin nakut plak kalo di fikir...
takut kalo tak da tempat... alamatnya teruklah aku..
Namun aku mengharapkan semoga ada rezeki lah buatku... Amin...
korang doakanlah aku yer.. heheheh...



Hemm.. ni nak cerita pasal perjalanan ochie sebelum sampai ke kampus...
adehhh betul-betul advanture juga perjalananku ooooo....
korang nak tau ker? Ok.. meh duduk dengar cita aku ni ....
Tak panjang pun. tapi boleh lah wat korang telentoq tito dengar aku duk berleter.. hahahah
ops... terlebih sudah... back to the story...



Ceritanya macam ni... pada 28hb aku memulakan perjalananku nak balik ke
kampus . perjalan ini memakan masa selama 2 hari.
pagi tu aku gerak dari Kinabatangan ke Kota Kinabalu dengan mengambil masa selama 7 Jam...
ingat boleh la sambung perjalanan terus ke Labuan. Tapi feri yang nak di naiki
tak dapat bcoz dah terlepas naik. So, terpaksa lah aku stay bermalam kat uma kawan..



keesokannya pada 29hb bermulalah advantureku yang tidak di rancang..
perjalanan seorang diri betul betul menguji keimanan dan tahap kesabaranku..
Nasibla juga aku ni dak yang cekal.. chewahh.. hak2x.. cekal la kunun... sampaikan begrgetar2 jalan sorang-sorang.. hemmm.. di pendekkan cerita.. aku dalam keseorangan bergerak seorang diri ke kampus...hidup berdikari betullah katakan.. adoiii
sampai skrg macam tak pecaya lagi... betul ka aku dah sampai di kampus ni... huhuhu



Ok lah... letih dah ni nak taip-taip ni...
apapun.. aku windu sangat kat korang suma.. terutamanya.. Ratu salju.. kak Tirana... Mastermax.. Anis.. n suma la yang dalam list blog ochie. windu sesangat kat korang...
so esok esok la yer ochie g usha blog korang...
heheh ampun... yer... malam ni penat sangat..



Salam yang terindah buat Ochie untuk teman2 suma...
Wassalam..
(^_^)V