[O].[C].[H].[I].[E] Back

10 Comments »


Assallamualaikum... hai suma..
wahhhh windunya kat member2 ochie suma... harap korang dalam
keadaan bebaik jak.. semoga suma dalam perlindungan & kesejahteraan NYA..
Maafla.. baru hari ini aku berkesampatan untuk update blog..
merindu juga yer korang kat daku yang cumel ini.. hahahahhaha...
adehh kesengalanku uda kembali.. hua hua hua hua...



Cuti-cuti macam ni, banyak sungguh aku nak share dengan korang suma..
Tapi memandangkan aku letih sangat hari ni...
cukuplah sekadar cita yang biasa2 jak..
sepanjang percutianku di kampung,.. aku banyak menghabiskan masa
dengan mencari alamat-alamat tempat praktikal..
kekadang naik jemu gak mencari dan menghantar suma alamat ke tempat-tempat yang dah terpilih untuk ku jadikan sasaran praktikalku..



setakat ni.. maklum balas dari pihak-pihak yang terpilih tu still x da khabar lagi..
adoiiii bikin nakut plak kalo di fikir...
takut kalo tak da tempat... alamatnya teruklah aku..
Namun aku mengharapkan semoga ada rezeki lah buatku... Amin...
korang doakanlah aku yer.. heheheh...



Hemm.. ni nak cerita pasal perjalanan ochie sebelum sampai ke kampus...
adehhh betul-betul advanture juga perjalananku ooooo....
korang nak tau ker? Ok.. meh duduk dengar cita aku ni ....
Tak panjang pun. tapi boleh lah wat korang telentoq tito dengar aku duk berleter.. hahahah
ops... terlebih sudah... back to the story...



Ceritanya macam ni... pada 28hb aku memulakan perjalananku nak balik ke
kampus . perjalan ini memakan masa selama 2 hari.
pagi tu aku gerak dari Kinabatangan ke Kota Kinabalu dengan mengambil masa selama 7 Jam...
ingat boleh la sambung perjalanan terus ke Labuan. Tapi feri yang nak di naiki
tak dapat bcoz dah terlepas naik. So, terpaksa lah aku stay bermalam kat uma kawan..



keesokannya pada 29hb bermulalah advantureku yang tidak di rancang..
perjalanan seorang diri betul betul menguji keimanan dan tahap kesabaranku..
Nasibla juga aku ni dak yang cekal.. chewahh.. hak2x.. cekal la kunun... sampaikan begrgetar2 jalan sorang-sorang.. hemmm.. di pendekkan cerita.. aku dalam keseorangan bergerak seorang diri ke kampus...hidup berdikari betullah katakan.. adoiii
sampai skrg macam tak pecaya lagi... betul ka aku dah sampai di kampus ni... huhuhu



Ok lah... letih dah ni nak taip-taip ni...
apapun.. aku windu sangat kat korang suma.. terutamanya.. Ratu salju.. kak Tirana... Mastermax.. Anis.. n suma la yang dalam list blog ochie. windu sesangat kat korang...
so esok esok la yer ochie g usha blog korang...
heheh ampun... yer... malam ni penat sangat..



Salam yang terindah buat Ochie untuk teman2 suma...
Wassalam..
(^_^)V

10 Responses to "[O].[C].[H].[I].[E] Back"

pijah Says :
December 30, 2008 at 2:08 AM

wah........welcome back. rindu siot,.. ;p

AiE bAhRi Says :
December 30, 2008 at 12:31 PM

ochie..
lama btul akmu menyepi..
semoga dapat tmpat li nnti..
dan selamat belajar kembali =)

~ochie~ (^_^)v Says :
December 30, 2008 at 12:57 PM

pijah:>>>>>>
hehhe makasey pijah.. ni syg kat ko ni.. huhu rindu yer jgn tak rindu.. hakhak

Aie BAhri>>>
alahai... sayang gak erk korang ngan aku.. hehheh ndak pa.. aku ndak menyepi dah.. korang nantikan jak aku.. hahah
thanks

sparkystar Says :
December 30, 2008 at 1:02 PM

hehehehe....nice to meet u

~ochie~ (^_^)v Says :
December 30, 2008 at 5:15 PM

sparkystar>>>>
nice to meet u too spark...
waw.. hebat pilihan nama tu.. :D ngeehh

Tirana Says :
December 30, 2008 at 6:35 PM

Salam Ochie..aduhhh..lamanya tak nampak ochie..miss you too.. Alhamdulillah kak tirana sihat cuma sibuk sikit sebab sekolah nak dibuka semula tak lama lagi

Luth Textile Says :
December 30, 2008 at 9:33 PM

ochie..
tak rindu kt luth ke?
hhuhu..


btw. i already get a place for my practical..yauuhuu

ubey Says :
December 31, 2008 at 1:58 AM

lame bona hilang.

Mastermax64 Says :
December 31, 2008 at 2:40 AM

salam ocii...hehhehe slmt kembali juga..xterlewat lg rasanya nk bg ucapan ni..rindu2 juga bah ahakss

~ochie~ (^_^)v Says :
December 31, 2008 at 3:47 AM

Kak Tirana>>>
Salam hai kak..whuwawawa.. busy benor ya akak.. heheh.. semoga segala urusan akak di permudahkan...
ochie menhilang sebab ochie balik kampung.. bercuti2 sakan la katakan... hukhukhuk...

Luth>>>
Of coz laa bro miss u too..
Waw... bguslah dah ada tempat praktikal... hope u can enjoy ur practical nanti...

Abg Max>>>
Ehehm2x.. lamo gila juga abg Max ni ndak komen kat cni.. hehhe makasey abg max.. sudi gak lepas windu d cni.. hakhakhak..

Post a Comment