Banyaknya Hadiah..

6 Comments »





Jam 3.56am.. Mata still tak nak tutup...
Napa la letih semacam jak ni... whuawawa... any advice from u all untuk
share dengan ochie ker?? sob2x...
Alamatnya.. layan blog jer la.. lepaskan tekanan tito ni.. ahaks...



Sepanjang ochie duk bercuti.. tak sangka plak korang suma sudi gak bagi ochie
Arwd dan juga ecard dekat ochie... heheh makasey bebanyak tau.. tak lupa juga Tag killer..
Semoga ingatan korang sentiasa tidak luntur dalam mengingati aku yang tak seberapa ini..
Makasey tak terhingga..
Ok jom nengok sapa di antara mereka yang sudi memberikanku hadiah2 ni suma..



Hadiah kat bawah ni datangnya dari Kak Yanmie.. Seorang Ibu yang penyayang dan sentiasa carrying dekat anak2 dia.. membuatkan ochie selesa duk berkenalan ngan akak...
Semoga Akak dan sekluarga sentiasa dalam limpahan kurniaan-NYA..

1-






yang ke-2 Datangnya dari Api Golek... Seorang jejaka juga..
Terima kasih atas anugerah ini.. Semoga Api Golek sokmo dalam bidang penulisan...


c




Seterusnya Ecard ni datangnya dari akak Tera. Cantik orang dia.. secantik bunga ros yang akak Tera ni hadiahkan buat ochie.. hehe.. Makasey kak.. sayang akak...
Semoga persahabatan ini juga akan sentiasa kekal juga hendaknya.. Amin..






Kad ni plak datang dari Zahirah.. orang dia cute n manis... pandang sekali kompom korang leh jatuh hati.. Thanks Zah atas Kad ni erk.. semoga ko succes erk dalam apa jua perkara yang ko ceburi...






Ehem2x.. hadiah ni aku kutip ka Blog dari Luth.. heheh.. hencem gak budak dia. sapa nak berkenalan tu.. pegi la masuk site Luth.. huhu.. dak dia pun baik..

x


Kad seterusnya datang dari blog twinkle-twinkle litle star.. hehhe.. suka nengok dak dia.. sejuk jer mata memandang... huhu..













OK la... tak tahu dah nak wat per ni.. Ochie nak mengundur diri..
kepada yang ada memberikan hadiah ochie tapi tak sempat kutip tu.. apapun ochie ucapkan berbanyak terima kasih.. Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki teman2ku suma..
OK nak sambung tito.. hakhakhak.. k

Wassalam.


6 Responses to "Banyaknya Hadiah.."

AiE bAhRi Says :
December 31, 2008 at 2:58 PM

wah...
banyak betul hadiah ko ochie..

~ochie~ (^_^)v Says :
December 31, 2008 at 3:41 PM

AIe>>>
hehe. banyak ka aie.. kejap ko.. ada hadiah menanti buat ko juga...

Yanmie Says :
January 1, 2009 at 12:24 PM

hehehe...gelemer lah dia..manyak award..

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:21 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment