12hb NoV Nothiing..

3 Comments »



Hari ini im so tired..hemmm
Banyak yang perlu ku persiapkan.
nak buat preparation untuk exam
nak kemaskan barang..untuk balik kampung..
Tak sabar dah nak balik bercuti ni..






Thingking.. thingking..and thingking..
What i want to be after im graduate??
takper, pelan-pelan.. nanti rezeki murah
adalah tempat yang sesuai aku kerja..








suka nengok bunga kat atas ni..
cantik dan buat hati jadi tenang jer nengok..
sengaja lah aku jadikan bunga ni sebagai hiasan kat sini
so, bolehla juga ia mencantikkan lagi blogku ni..
hope suma pengunjung terhibur dengan keindahannya..




Bunga Ros warna merah jadi lambang untuk orang bercinta
betul ker? ntahla No KOMEN..
tapi,adakah yer MAT ROMEO yang aku bakal jumpa
Seromantik macam ni?? aiyakkk..
Geli lah aku tetiba fikir menda ni.. hahhaha




Apapun "terima seadanya" pada partner
yang bakal menjadi pasangan hidup kita..
Andai dia jodoh yang telah tersurat maka janganlah
nak lebih-lebih kan.. hemmm
(Muhasabah diri jap)..






ok la.. rasanya aku dah tak tahu dah nak sembang per
sekarang aku nak sambung study..
paperku bakal tiba untuk satu hari lagi..
maafla sesangat tak dapat update sangat myblog
ok..take care and have a nice day.
Love u all. and take care.
"sharing is Caring, Caring Is Loving"




3 Responses to "12hb NoV Nothiing.."

shay Says :
November 13, 2008 at 12:37 PM

study selagi boleh study... biar keluarga bangga dengan diri anda...

HaFIZ Says :
November 13, 2008 at 2:18 PM

chaiyok3 kaci.......

Post a Comment