[T].[A].[G]. ~ Dari TeRa..

7 Comments »


Assalamualaikum...dan salam perpaduan..
Buat Temanku Tera aku ucapkan terima kasih banyak-banyak
sebab Sudi nak mengetag aku. anda berjaya membuatkan saya
tidak duduk diam.. ahaaks... cittttt
Apapun.. ochie tau.. tera mesti sayang ochie sebab tu nak Tag ochie kan
hahahah.. layanzzzzzzzzzzzzzzzzz



Arahan Dia berbunyi begini:

1. Snap Work Station
2. Taruk Link Blog anda kat bawah gambar Work Station anda.
Iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada.
Tengok Contoh yang Di buat ini..
begitulah seterusnya sampai bila-bila..
Sekiranya Tag ini berkembang, Pasti akan ada banyak link-link di bawahnya
Kalau Tak... terencat lah dia..
Lastly... Tolong Past tag ini kepada Tujuh(7) orang yang bertuah..



OK.. Jom nengok ochie nya Station..
Maaflah yer kalo station ochie ni macam kena langgar garoda.. ahaakss
Ok.. pengunjungku suma... kat bawah ni.. adalah ochie station..
My Lovely Tempat lepak..
duduk depan cermin sambil skoding orang kat luar..
memang port yang sesuai ooo.. ayya ya yaaiiii...


@LiYaNNuaR>> Azza>>Ras-Adieza>>Zara>>Ezo>>
Lepodop Tera>>Ochie



Alhamdulillah.. Akhirnya siap sudah Tag dari Tera ni..
Fuhhhh... Penat, Letih,, Lenguh.. ni kena minta Tera watkan ochie air ni.. ahaakss
Ok Tera.. dah siap..amacam???
Nak minta di belanja ni.. ahaak hak ahakkss



Sekarang aku nak Pas Tag ni kat sapa erk.. hemm
Jap nak fikir dulu.. suka mengetag aku erk.. nunggu ar kroang tengah duk diam jer kan..
ok!!!!!!! dapat uda.. heheh
antara pemenang bertuah kali ini.. ialah:

1. Nurshasha ~ Si Gadis Rock Arsenal...
2. Atie~ si cumel yang tengah demam.. wat ni erk pasti demam terus kebah.. ahaaks
3. Ubey~ aku tahu dia malas nak update blog dia.. so amik ni ubey.. huu
4. MasterMax~ kekasih Gelapku.. ahaakss
5. Ratu Salju~ Aku tahu dia busy skrg... Ratu.. terimalah..


Whuaaaaaa.....Letihnya aku membuat Tag ni..
sekarang dah jam 6.15 petang.. lama juga aku wat tagged ni
ayya ya yaaaiiiii... hemmm
baiklah.. aku nak mengundur dulu ni..
nanti ada masa ochie update blog lagi erk..
Wassalamm



7 Responses to "[T].[A].[G]. ~ Dari TeRa.."

TERA Says :
November 15, 2008 at 6:22 PM

Thx sudi respon tag tu... cayunk kamu!

ZARA 札拉 [사랑해~] Says :
November 15, 2008 at 6:48 PM

sudah buat juga!!

hehehe...

rasanya dh tukar link aritu kan?

~ochie~ (^_^)v Says :
November 15, 2008 at 7:26 PM

tera>>
sama2.. cayunk tera juga..

Zara>>
ayya ya yaaiii..
dah buat ka.. x per.. telepas lagi ko zara.. hehhe

rAtu saLju™ Says :
November 15, 2008 at 8:45 PM

eheheh...dia tag daku kmbali..ina x leh buat bnda ni skng..msalah ngn kamera..later i d0 huney ye?..

pijah Says :
November 16, 2008 at 2:30 AM

adeh2. keyboard siap ada steaker. perkhhhhhhhh. heheh

~ochie~ (^_^)v Says :
November 16, 2008 at 8:47 AM

Ratu>>
its ok ina.. take ur time..huhuu
apapun jaga kesihatan ina tu.. orraittt

pijahh>>
hehhe biasalah.. ochie ni suka warna warni gak.. tu yg nak meriahkan keyboard ni juga... huhuhu

nrshasha Says :
November 17, 2008 at 5:21 AM

perghhh selesanyer tmpt ochie..ehehe

Post a Comment