[J].[E].[A].[L].[O].[U].[S].. .?????????

12 Comments »




Assalamualaikum.. morning ebelybody...
korang.. mafla yer..tetiba tanganku gatal sangat nak mencoret dekat myblog hari ni..
nak study jap g arr..huhu.. I/Allah esok aku dapat wat yang terbaik untuk exam
pada hari esok.. Subjek Takaful Muamalat..
Perghh.. dengar subjek dia pun dah berkaitan dengan Takaful..macam mana la tu erk..
jap jap.. ermmm Ni suma yang dalam member list ochie ni ada amik Takaful ker juga??
Jangan tak amik tau.. As a Muslim.. we must Suport our produk Islam
<<< I Love Islam.. >>>



Opsss.. maaflah..Terlebih sudah..<--tiru Ayat Stacy
wawawa...(bukan nak panggil wawa tau) just nak share rasa rindu ochie ni
nak balik kampung.... Tak sabar dah nak balik ni. Tapi stil terikat dengan exam lagi.
so kena bersabar lah..kena tahan2 dulu ni.. kalo tak tahan.. just leh kol jer la my parents
mesti dowang windu anaknya ni yang nakal dan cumel..ahaks.
mom... wait me ok.. nanti anakmu belikan ole2 dari Labuan ni.. huhu




korang nak tau tak...Tadi kan tengah ochie duk goda-goda mesejbox ni kan..
tetiba ada member blog ochie 'Idz' ni macuk dalam ruangan shoutbox oci..
sekali tu kan.. ochie interbiew la dia... upanya kan dia ni kan.. dak peminat Hijau gakk
eiiii jeles ooo kalo ada owang sama colour ngan kiter..
eh.. jap jap.. x leh arr men jeles-jeles kan.. tak baik.. kena kawan-kawan.kan..
ochie kan dak baik.. tak bagus main dengki-dengki ni.. tuhan tak cuker owang macam ni kan..
Lagipun. bukankah itu suma hak individu.. napa nak jeles kan..

owang suma ada minat tersendiri.. kan kan kan...
"Idz.. jangan marah tau.. ochie gurau-gurau jer...Ochie tau idz nak belanja ochie hadiah kan... hahahahha" <--tekaanan sudah si Idz..
ooo..oo..Kamu keetahuan idz!! ( ciplak lagu indon!! ntah sapa pnyanyi dia dah.. hahah)



Ayyaaakkkkkk!!!!!!!!!
Ini macam la aku tak suka. bila masuk jer celoteh ku panjang2..
nak kena piap ni c ochie...eiiii tak nak la.. cakitnyer tu kalo kena piap.. tatuuttttttttttt
ermm.. (kena nengok sekeliling ni.. nanti Abg Max dengar mesti dia nak piap ochie)
eiiiiiiiii... asal lah aku sebut nama dia.. telinga dia tu mesti dah dapat tangkap bunyi.. aiiii
takut sudaaaaa... ok ok ok..
kena keluar dah ni... mesti sambung bertapa dalam bilik ni.. esok kena
perturunkan plak kuasa dekat dewan.. (&#@#$$) Ntahpapa dah ochie merapu ni..



Ok.. sambung Studoooo..@ngiler




12 Responses to "[J].[E].[A].[L].[O].[U].[S].. .?????????"

Known as IDZ Says :
November 17, 2008 at 11:34 AM

fuhyooooo... nama IDZ ade di situ..
bangga ker? :P

hadiah ke ochie... IDZ kering lor... :)

~ochie~ (^_^)v Says :
November 17, 2008 at 11:43 AM

puyyyyoooooo... yer arr nam Idz ada kat ctu... bangga ker? ahaaksss
ochie memain jer la idz.. :P

Lina Says :
November 17, 2008 at 1:00 PM

ochie...tgh sakan study ke tidozzzz......wahahah...

rAtu saLju™ Says :
November 17, 2008 at 1:18 PM

erm..daku p0n mnt ijau..lalal~

su Says :
November 17, 2008 at 1:30 PM

cantek blog ni....

~ochie~ (^_^)v Says :
November 17, 2008 at 2:16 PM

lina>>
Ochie tgh study ar lina.. apa nak studooo.. hahahah

Ratu>>
ya ker Ratu.. x tanya pun.. ahak hak hakkkss..

su>>
Makasey su. kalo cntiik slalu ar duk lepak cni.. kikiik

pijah Says :
November 17, 2008 at 2:26 PM

ochie..........study lah! haha..manyak lak celoteh.. nk pegi jenjalan. yahu..jangan jeles. ekeke

AiE bAhRi Says :
November 17, 2008 at 11:05 PM

ochie..
study2..
pas study, boleh la wat tag aie k..
check it out k..
hehehe

ezo Says :
November 18, 2008 at 4:26 PM

gud luck yer

wah wah wah

ada pape ke dgn si idz tu?
jeng jeng jeng

:P

muehehehehehe

ezo suke coklat
saje nk bgtau ~ hihi

~ochie~ (^_^)v Says :
November 18, 2008 at 6:56 PM

ezo>>>
amboi ezo.. senang je rko erk nak kater.. tp kalo ok apa salahnya.. hahha
ops....

pijah>>
makasey syg..

aie.>>
orrait ochie nanti akn wat masa lapang :) makasey

Sweethoney>>>
makaset sweet. sweet like org dia.. :)

Airini Ab.Rahman Says :
November 19, 2008 at 3:04 PM

hey hey nice writing girl. mari bertukar link. ;D

Post a Comment