Tagged Dari Shasha..

6 Comments »



Salam.. ~PEACE Love HaRmoNY~


Lagi lagi Tag.. ada ada jak tag..ooooo Tag Lagi!!. ahaaks... Aku di Tage upanya..Aiii Ya ya Yaiiii Terima Kasih la kepada CIk Shasha kerana sudi mengetag aku yang cumel ni... hahahaha...namun beratnya aku nak balasa respong tagged ni coz aku rasa tidak sanggup lak nak post gambar aku yang kusut masam ni.. hahahha alamak.. terbongkar sudah... hati-hatilah mu cik Shasha.. [panas ni] hehehe



1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now

2. Dont change your clothes..Dont Fix your hair just take a pciture.

3. Post that with No Editing..

TARRRRRAAAAAAAA.....



eiii wat malu jer gambar aku ni..hahahah..
dahla muka tak terurus. adalak tumbuhan tumbuh kat muka.. menci menci.. aiyaya...



4. Tag 10 people to do this
~Part ni aku suka ni kalo taged orang ni..(mangsa-mangsanya ialah:)~

1. Ezo - Kenalan Baru..Nice to know u
2. Tera - Baru jer tukar link
3. Neo - C budak lincah..
4. Adrinaz - salam Rnaz
5. Piejah - suka terjah tetiba.. ahakss
6. Luth - jejaka Malaya
7. Pu3 Ilya - My Sayang .. ngeehhh
8. Didie
9. Zara - Suka blog dia...
10. Dill. - Salam kenalan


Hahahah.. YES!! aku suka ni kerja tagged orang.. heheh
maaflah yer wahai temanku suma.. anda telah menjadi orang yang paling
bertuah dalam blog saya kali ini..
jangan lupa tau wat Tag ni.. hehhe



6 Responses to "Tagged Dari Shasha.."

pijah Says :
November 15, 2008 at 1:55 AM

aiyak!!dush!!!!er..kami xde kemra..hihi
ooo ini rupanya cik kacipo. cute!haha

~ochie~ (^_^)v Says :
November 15, 2008 at 1:58 AM

hahaha.. x kan marah kot pijah.. lek ar.. hehhe
tu lamuka comot ochie.. hahahha

ezo Says :
November 15, 2008 at 2:15 AM

dear ochie ~

ezo suda buat ini tag

cuba check entry ezo yg lepas lepas tu

ada lima gambar poyo kat situ

ekekekeke

Luth Textile Says :
November 15, 2008 at 2:27 AM

kan luth da jawap tag nih ochie...

nrshasha Says :
November 15, 2008 at 4:17 AM

kakaka..ochie posing sempoi jek..kakaka..
congrateeeeeeeeeeezzz

~ochie~ (^_^)v Says :
November 15, 2008 at 4:26 AM

ezo>>>
ok Ezo.. kalo dah wat.. bagi lepas ezo.. hehhe

Luth>>
ayay yai.. pun sama juga ker.. takper.. bg chance...

Chasha>>
bikin panas... hiappppp.. hahhaha

Post a Comment