Happy Bday My Fren~~~

10 Comments »





Assalamualaikum.Warrahmatullah Wabaraktuh...
Alhamdulillah.. tadi aku dah lepas paper Takaful Muamalat..
Tinggal dua paper lagi aku kena habiskan.lepas tu aku akan Free..
Syukurlah juga walaupun aku tak prepare sangat subjek pada hari ini.. namun
dapatlah juga aku jawab suma soalan tu dengan yakin.. Mudah mudahan
aku dapat A untuk seubjek ni.. Aminn



Ini mungkin berkat dan doa dari member blog suma.
Terima kasih bebanyak. kerana doa anda suma telah mempermudahkan ochie
menjawab soalan dengan baik.. Syukran jazilan..
Hanya Allah jer lah yang mampu membalas jasa baik korang suma..
heheh.. ochie hanya mampu mendoaka kesejahteraan dan kebahagiaan suma..




Tadi pagi tengah aku study untuk paper ari ni..
Tetiba aku di kejutkan dengan kedatangan makhluk Allah dari alam maya
ahaks... adeiii.. wat suspen jer dak tu.. ingatkan nak aper ler..
upanya ada sumthin dia mau bgtau kat ochie..
Happy B-day Adikku UBEY... ayya.. ya..yaiii...aku tak sangka...upanya si
Ubey ni..muda g tu dari aku.. alamak.. tua juga aku ni erk.. hahahha....takper..
Still awet muda g ni.. leh lagi cari calon untuk diri sendiri ni.. ker macam na.. hahah



Ok Ubey.. ni kat bawah ochie ada present untuk Ubey...
Ochie doakan semoga ubey dapat jawab exam dengan baik.. dan ceria sokmo g tu..
Ok..jangan tak amik lak hadiah ni..



Wassalam...




10 Responses to "Happy Bday My Fren~~~"

AiE bAhRi Says :
November 18, 2008 at 8:17 PM

hepi besday to ubie...
mmg ramai yg sambur besdya bualn ni ubie...

~ochie~ (^_^)v Says :
November 18, 2008 at 8:46 PM

t la pasal ubey.. aie nya bday lak tu bila ler.. ahaks...
meh oci nak bg hadiah gak ni.. huhu

ubey Says :
November 18, 2008 at 11:23 PM

tq ochie. tq aie. hehe. gumbiranya rasa ati. seperti mau berkawin 4 sahaja. haha.

p/s - cntik present oci!!!! tq2. akanku update nti k. appreciated it

ZARA 札拉 [사랑해~] Says :
November 19, 2008 at 6:51 AM

ubey dapat kad khas kat sini?

wiiwt!!

Nurmala Says :
November 19, 2008 at 11:12 AM

happy birthday ubie..

ubey Says :
November 19, 2008 at 10:46 PM

yeah.. nk adiah kak oci

Monkey D Luffy Says :
November 23, 2008 at 7:38 PM

selamat dtg ahli lanun

Post a Comment