What A wonderful DAY...

8 Comments »




Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Syoknyer kan kalo masuk-masuk jer blog.. terus dapat hadiah.. sukasuki aku ni dibuatnya.. ahaks.. yerla.. owang windu kita. kita balas ar dengan cara menghadiahkan hadiah kat kengkawan.. ker macam mana? any suggestion... hukhukhuk..


Ehem..Korang perasan tak Hadiah yang aku tepek kat atas tu. Hadiah tu datangnya dari akak Tirana.. Terima kasih kak sudi bagi hadiah yang cute lagi miut g tu... heheh
Meh ochie cita serba sedikit pasal akak Tirana ni.
.kalo korang nak tau kan..
akak Tirana ni orang dia simple gitu..
masa ochie duk usha blog akak ni.. nengok owang dia simple mimple..
bila baca entry yang akak post lak.. perghhh cayalah..
Kaya oo dengan sikap penyayang..
untung anak-anak dia dapat ibu seperti akak.
Thats Y.. ochie suka duk blog akak ni.. soooo....kepada yang tak kenal akak Tirana gi.. pi lah add kak Tirana.. Sekali jer korang masuk blog akak ni.. kompom korang kan jatuh hati.. huhu


~Award From Wawa~
.
Chewahh... sangkakan hadiah aku dapat hanya setakat itu sahaja... tapi tak sangka lak aku berkesempatan untuk memperolehi satu lagi hadiah yang datangnya dari nun..seberang sana.. kat na tu.. korang usha ar sendiri fren ochie ni... hehehe... nak tau ker? ish ish.. sabo... untuk pengetahuan korang.. pemberi hadiah ni actually datang dari cik wawa... Owang dia manis jer pandang.. sekali pandang macam akak sepupu ochie.. dua kali pandang.. nak jadikan kak ipar jer ni. ker mcm na wawa? hahahah.... opss!!! Apapun makasey cik wawa. cantik hadiah ni.. kalo ada lagi.. kasi lagi erk.. hahahhahahaah



TAG Menghentam Lagi.....

aieeeeeeeeeeeeeeeeee.. mana ko aie.. ko memang nak kena cayang ni aie. hahahahhaah oooo.. diam-diam ko mengetag ochie erk.. dah plak tu masa ochie ngah X-am plak... ooo.. pandia ko erk mengambil kesempatan dari kesempitan.. hahahha Apapun. Thanks Aie.. sudi gak ko ngetag Aku. tunggu giliranmu erk.. hahhaha.. ok ok.. ok.. jom Layanzz Tag Dari Aie ni.

1. 7 Ciri Wanita/Lelaki Idaman anda
~Beriman, ~ Caring ~ Mengiburkan hati ~ Understanding ~ Smart ~ Nice person

2. 7 Wanita/Lelaki yang tak pernah anda minati sepanjang hidup
ndak tau lagi ni...

3. 7 Perasaan andak sekiranya keluar dengan orang yang minati
~ Berdeabar-debar ~ Takut ~ Malu ~ Suka ~ Ndak tau apa mau di kata.. hahah

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
~ Tanah suci mekkah ~Korea ~ Selebihnya ndak tau lagi ni...

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia
~ ndak tau ni apa mau di kasi.. hahaha..

6. Tajuk lagu yang akan anda nyayikan untuk pasangan anda..
~ Albhi Nadhaak-Faris ~ Romance Aku milikmu ~ ndak ingat sudah apa tajuk lagu dia..

7. Rakan yang anda tag dan mahu mereka buat 7 PERIHAL ini. wajib!!!! mereka perlu diberitahu akan hal ini....

~ Lampu Neon (neo)
~ Atie (Yang dah cihat dah..)
~ Nur_Rosalinda (yang bakal berkahwin.. amin)
~ Yatie (duk relax dah takder exam dah)
~ Firefall (kesengalannya yang mencuit hati.. huhu)
~ Su
~ kak Nriena

Ok.. dah ciap Aie.. ko memang.. la Aie. ahaks.. ngantuk sih duk wat Tag ni.. Lenguh badan oo.. huhuhu. apapun Tahniah kepada pemenang bertuah kali ini...... Jangan duk tak tau lak tak nak wat Tag ochie ni.. karang kena piap ooo...




Hadiah Kat Bawah ini.. aku ingin tujukan buat Insan yang mengingati aku..
Sebagai Tanda persahabatan.. juga perpaduan.. Terimalah hadiah kat bawah ni...
~ Kak Tirana ~ Wawa ~ ~ aIE

Juga kepada pemenang yang bertuah mendapat Tag daripada ochie..
~ Neo ~ Atie ~ Kak Nur_Rosalinda ~ Firefoll ~ su ~ kak Nriena



Wassalam


8 Responses to "What A wonderful DAY..."

su Says :
November 21, 2008 at 5:57 AM

TAG tu kak su dah jawabbbbb! hahah!

selamat lepas nk jwb TAG yg ni!

hehehehe!


http://suzanalelawatty.blogspot.com/2008/11/tag-dr-cik-manis.html

[yAN!e][pUTraJAya] Says :
November 21, 2008 at 9:28 AM

nama kak yanie tak ada..

uwaaaaaaaaaaa

sedeh2

=[

~ochie~ (^_^)v Says :
November 21, 2008 at 9:58 AM

salam buat su>>>
Ayyak... dah di jawab ker tag tu.. eii menci menci...

Zara>>>
oo zara terselamat ker.. hemm tunggu la yer zara.. hahah

Yaniputrajaya>>>
uik kak yani nak ker.. hehhe tunggu keluaran akan datang..

AiE bAhRi Says :
November 21, 2008 at 12:04 PM

tq ochie ah jawab tag tu..
lain kali bt lagi ye..
btw, tq hadiah kad yg sungguh comel tu..

~ochie~ (^_^)v Says :
November 21, 2008 at 7:43 PM

aie>>>
orrait jer aie.. hehheh sama2 kasih.. kalo nak bg tag.. kasi yg ada hadiah ker..hahhaha.. ayyak..

i-chimera Says :
December 21, 2008 at 8:48 PM

have a nice holiday kat kampung tuuu..

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:18 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment