[F].[R].[I].[E].[N].[D].[S]

5 Comments »





bercerita pasal Teman/Sahabat/Rakan/Kawan
aku sayang dengan rakan-rakan aku suma
bila punya rakan, rasa kurang sikit masalah
sebab ada tempat mengadu,bermanja,bergurau senda




Tapi, sometime bila kawan makan kawan
rasa diri dikhianati. menci punya kawan macam tu
setakat ini, Alhamdulillah kawan aku suma baik
mudah-mudahan takder la jenis macam tu




kalo ada aku jumpa kawan macam tu
memang aku sembelih hidup-hidup..
cehhh.. xder la sampai macam tu
aku masih waras, takkan buat macam tu
U.J.I.A.N maknanya kalo jumpa kawan macam tu
kena muahsabah diri la jawapnya...




I Love My Friends
Thanks member-member sekapal aku dan sekepala aku
buat Ena, j, And Ope i Love u guys
buat Norm,Tikah,iffa,Dyg,Jannah, will never 4get u oll
Buat Afiz,zami,Zai (Laksamana HaHiHu), team wahi,Naz,Supi I will miss u
Glad to know u all..
Semoga perhubungan kita suma kekal hingga selamanya










5 Responses to "[F].[R].[I].[E].[N].[D].[S]"

ezo Says :
November 14, 2008 at 4:18 PM

kalau takde kawan mcm takde life je

kalerful betul blog ni

ceria je :)

~ochie~ (^_^)v Says :
November 14, 2008 at 10:53 PM

kalerful ker mcm biasa jer ni ezo.. hehe

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:19 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment