16 Oct Thursday

7 Comments »







BismillahiRahmaniRahim, Assalamualaikum w.b.t...

Hari ni, bermula episod baruku..aku dapat merasakan kebahagiaan
dalam sebuah persahabatan yang sebenar..
dalam dua hari ini, walaupun keletihan dalam menyiapkan semua project paper
tapi kedatangan "sahabat" juga 'teman' menjadikan
hari-hariku lebih menarik untuk di persembahkan pada dunia ini...



Alhamdulillah, sesuatu yang bermula dengan kepahitan..pasti akan diakhiri dengan kemanisan.
Aku bersyukur kepada-Nya kerana DIA sentiasa mendengar luahan hati hambanya ini
yang berada dalam kesedihan,kemurungan dan kesusahan..
DIA lah maha mengetahui, lagi Maha Mendengar..



Jam 5.10 Petang, selepas sahaja last kelas "Financial Statement Analysis"
aku bersama-sama dengan rakanku berpakat untuk "lepak-lepak" petang
di Taman permainan belakang Kolej kediaman Pompuan..
mulanya kami just nak beriadah petang,
Tapi tetiba, berjumpa dengan "buaian" , "papan lungsur", "jongkang-jongket" dan
banyak macam lagi jenis permainan menjadikan kami
semua taksub untuk bermain di taman tu.
Planning awal kunun nak berjogging terbantut disebabkan keterujaan kami
berjumpa dengan permainan tu suma.. hehehe



Fuhh..yooo... memang suka-suki sungguh kami hari ni..
berpeluh badan dengan ragam "keanak-anakan" kami.. hehhehe
Namun, itu semua tidak penting.. yang penting.. happy friendship..
KAWAN KAPAL sELAMANYA
Kehidupan ini harus penuh dengan warna warni..
Barulah hidup terasa bermakna.. samalah juga.. macam dengan asam garam kehidupan..
ada manis, masam, pahit, masin... semua perlu ada dalam sebuah kehidupan..
barulah namanya cabaran..
tak g tu?



Alhamdulillah, Alhamdulillah..
aku bersyukur kepada-NYA.. kerana.. aku mempunyai ramai kawan/teman juga sahabat
teman di kalangan kampus,juga dari internet..
hidup ini indah bila ada insan-insan seperti mereka yang sentiasa
tidak "kering" mencurahkan kasih sayang buat diri ini..
Terima kasih juga buat "teman" yang banyak mengajarku tentang blog ni
aku takkan persia-siakan jasa yg dikau taburkan buatku...
Thanks u all
May Allah bless u...


7 Responses to "16 Oct Thursday"

Ahlami Says :
October 16, 2008 at 9:59 PM

main game pn bole taksub.. ;p

~ochie~ (^_^)v Says :
October 17, 2008 at 1:36 AM

Salam Ahlami>>>

Hehehe.. main game mcm ni susah nak main dah.. sebab just utk kanak2 jer.. jd org dewaasa ni x der chance slalu dpt main..

so biala dah dpt.. memang taksub siot huhu.. :D

hakunamatata Says :
October 17, 2008 at 12:22 PM

haha. macam best gilak jek..nk join! nk join..huhu

~ochie~ (^_^)v Says :
October 17, 2008 at 12:47 PM

salam hakunamatata>>>

Leh jer nak join.. nak belah mana? situ sana sini ker? huhuu

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:20 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment