25hb Oct _ hari Raya bersama kanak2 Istimewa

7 Comments »


Assalamualaikum..Warahmatullahi wabarakatuh
Alhamdulillah.. dah beberapa hari sudah aku tak update blog aku ni..
nasib la tak bersarang juga blog yang cute mute ni..huhu
maafla sebenarnya bukan aku tak nak update my blog .. tapi kekangan masa
membuatkan aku terfikir samada sempat atau tidak aku posting sesuatu untuk sajian
peminat blogku ini untuk menikmati juadah yang ku hidangkan..
oitt macam makanan la plak kan??

jom.. mari berkongsi cerita di sebalik ketiadaan aku..
Pada hari Jumaat bersamaan 24 syawal aku bersama rakan-rakanku
telah bekerja keras tahap cipan and naga dekat dewan theattreate di menara UMSKAL..
di pendekkan cerita.. memang sungguh sangat dan amat memenatkan
badan oo masa bekerja ni...
kira sehari suntuk la juga kerja kami ni baru siap..
yer la.. aku dan rakan2ku kena buat 'gimik perasmian dan penutupan'
untuk majlis malam esoknya. so, kena la buat yg terhabis baik..

nak tau apa gimik perasmian kami??
heheh kalo anda melihat belon-belon yang berjatuhan itu..
sebenarnya itulah gimik yang kami buat.. adehh penatt ooo mau buat ni..
nasibla ada bantuan kengkawan kami yang lain bantu kitaorang kami buat.
teknikal pun kurang.. so kami terpaksa import la dari luar untuk urus persiapan kami ni..

Ok.. mari kita lihat aktivitiku sepanjang berprogram..
have a nice watch it.. huhu.. (Bi rojak)




Before Program (Rehearsel/Persiapan last program)





Gambar kat atas ni, adalah hari aku dengan rakan-rakanku tidak tidoo malam
sebab nak buat persiapan pada hari esok. buat gimik perasmian tu ooo
ok sambung cerita, bermula kami buat gerak kerja ini adalah dari jam
7.00 Malam sehingga nak dekat jam 3.00 pagi.
dahla suasana kat luar dewan tu.. hujan lebat..
melambatkan lagi kepulangan kami ke bilik untuk berejhat..
lemas + Letih + ngantuk+ lapar = Lu pikiaq la sendiri

hehehe.. ok jangan marah.>>

Hari berlangsung Program Aidilfitri bersama kanak-kanak istimewa







Gambar yang suma kat atas ni plak ialah gambar
semasa berlangsungnya hari program itu bermula. iaitu 25hb Syawal
Alhamdulillah, walaupun mulanya ada sedikit masalah yang
berlaku semasa program itu berlangsung, tapi kami
dapat backup juga dengan iklan sampingan dari
penyanyi jemputan kami "adik zaki"
huhu celotehnya memang meghiburkan kami..

whuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
penat sungguhh.. esok plak hari bersama keluarga kos kami plak
Hari Raya bersama kos Islamic Finance..
berserta dengan pembentangan plak..
fuhhh raya lagi.. ngeehhh
best best best..

k la.. nak rehat.. have a enjoy day..
wassalam

7 Responses to "25hb Oct _ hari Raya bersama kanak2 Istimewa"

Mastermax64 Says :
October 26, 2008 at 2:59 AM

sukanya dia dpt bersama ngn kanak2 istimewa...smg tiap2 thn dpt wat majlis camni..hehehh nti la abg max join sama ke cmne hehehhe orrraitt

Yatie Says :
October 26, 2008 at 3:02 PM

amboi, meriah tuh nampaknya.. siap ada belon2 semua:)

~ochie~ (^_^)v Says :
October 27, 2008 at 12:32 AM

Mastermaxxx>>>

yerla.. suka bah.. lebih2 lg.. kalo dpt smbut majlis mcm ni ngan abemax.. huhu ker mcm na??

hehhehe...


Yatie>>>
amboii.amboii.. meriah mcm tuan uma dia juga kan.. hehhe..

Mastermax64 Says :
October 28, 2008 at 6:31 AM

ok berehh..nti kita sambut sama2 k..orraitt

~ochie~ (^_^)v Says :
October 29, 2008 at 6:45 AM

mastermaxx>>

adehh silap ckp dah. nni yg lemah ni kalo abgmax dah ckp mcm tu.. ahaakss

Mastermax64 Says :
October 30, 2008 at 1:00 AM

erkk lemah ke hehehhehe...bla tu nk smbut sama2 berehh sokmo ambo orrraittt..

Prablisa Crewz Says :
October 30, 2008 at 7:34 AM

yahoo.comadooiii..
kaci..dah naik bulu nampak..hehehe

Post a Comment