Tagged ke-3 ~ Datangnya dari Zahirah..

3 Comments »
Hari ni, kerjaku kena tagged jer dari member2 blog ku.. fuhh macam tak caya jak ni aku habiskan menjawab suma tagged dalam masa satu hari jak.. hahhaha
apapun.. jom jejalah tagged sengal ni..

1. Sudah pukul berapa sekarang?
jam menunjukkan pukul 16.54pm

2. Apa mood sekarang?
Blur tahap cipan.. tak tahu nak tumpu wat revision FRM ni...

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
Rasa-rasanya macam nak makan.. tapi posa lak.. ermm nak study tapi x der mood.. layan blog jer la jwapnya..

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Rasa nak jelajah satu dunia.. haha takpun g jumpa si Dia di sana.. hahah

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
nengok cerita Sepi.. hhehe

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
Ntahla.. aku pun tak tahu.. ermm maybe tengah layan minum petang kot.. hehe

7. Apakah waktu makan sekarang? Sudah makan?
tak.. tak makan lagi la. kan posa ni.. hukhuk... lapooo

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
Anak buahku si Abang. si Kakak, sama si Adik.. rindu telatah dorang..

9. Dan Dia/ Mereka sedang buat apa sekarang?
bangun2 jer dari titoo terus pegi goreng ikan.. hahhaha

10. Macam mana cuaca sekarang?
Mendung.. dah nak malam dah...

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
Bayar terus duit PTPTN ni.. hahha.. then nak melancong... bagi mak abah duit g naik Haji

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
sapa2 jak yang sudi bagi tu.. aku main layanz jer.. hahahah.. tapi berpada la.. ngeehh

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
tak berubah pun.. masih blur..

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
pukul 17.06pm

15. Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
MasterMax
Zurapis
Kak Tirana
Areda
K Nizam

Have a nice jawap erk.. hahah

3 Responses to "Tagged ke-3 ~ Datangnya dari Zahirah.."

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:20 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment