26 Syawal = Presentation + Raya

2 Comments »



WELCOME...
huhu.. yeyeye.. aku ada post terbaru lagi untuk di sajikan buat korang semua.
inilah hasil kepenatanku untuk dua hari.
kegembiraan bercampur dengan kerinduan..
gembira kerana dapat berkumpul bersama rakan dan sahabatku!!!
Dan... rindu-kerana akan merindui saat-saat manis bersama lecturer kitaorg juga sahabatku.

jom jelajah gambar...


All this picture di ambil when we oll presentation ala2 Raya g tuu [Sesi Pagi]





Di sebalik gambar yang tertera kat atas ni..
jikalau anda suma nak tahu, kedatangan kami ke dewan Theareate utk presentation ni
amat amatlah sukar untuk di harungi..
sebab apa aku cakap susah dan sukar untuk diharungi..
adalah kerana dekat Labuan ni, ribut taufan sedang melanda kami..
3 hari sudah hujan bercampur dengan ribut menguasai pulau Labuan..
dahsyat..dahsyat...

habis lecun sungguh baju serta kasut kami
bila dah sampai kat dewan. dah la lecun + Basah baju kami tup-tup sampai
Dewan, kesejukan aircond lagi menambahkan lagi kesejukan kami..
whuaaa...cejukkknyaaa...
walaubagaimanapun, presentation tetap di teruskan..
ALhamdulillah presentation groupku berjaya juga dihabiskan..
syukur sesangat kami, kerana groupku memperolehi keputusan yang baik..

Preasentation bermula jam 8.00 pagi, dan tamat dalam jam 6.30 petang
memang penat + letih tahap gila juga lah..
tapi, tak mengapa.. janji makanan kitaorang masa presentation ni...
perghhh.. cedapp siott.. macam makanan kat hotel..
kalah chef2 yang ada kot.. huhu
namun, sebenarnya tukang masak kitaorang ni.. adalah dari kalangan kami juga
nak tau sapa orang tu? heheh..kena tanya tuan badan nya dulu..
apapun. terima kasih che Su dan DD kerana menyediakan makanan yang lazat
buat kami dari pagi sampai petang...
nanti nak belajar resipi ni.. ahaaksss.




After presentation, we go to rumah lecturer kitaorg (En Hazmi Dahlan) utk beraya





Di pendekkan cerita..
kami amatlah suka sangat bila sampai kat rumah en Hazmi..
coz kami telah di sambut dengan paluan kompang dari mana ntah.. dari kump Laksamana kot..
ntah la. aku pun tahu.. heheh tapi dari kalangan kos kitaorang jg..
chewaahh banyak bakat terpendam juga ek kengkawan ku ni..
nak kena push juga baru lah nak menyerlahkan bakat masing2.

selepas dengar paluan kompang..
majlis pun bermula...sekitar jam 8.30 malam macam tu lah juga sesi majlis penutupan
dimulakan.. kami tela di sajikan dengan kuih muih yang beraneka pilihan..
dan juadah yang tersedia.. yang lazat2 belaka..
ada rendang, ketupat,dan sayap ayam..whuaaa bestt ooo....
sambil makan sambil berhibur juga..
kumpulan nasyid dari kalangan kami telah menampilkan lagu
yang amat merdu dan amat membuai perasaaan.
kira majlis kami ni,, memang mantapss la juga.. hehhe

gambar kat bawah ni.. adalah koleksi lecturer kitaorang ssengaja aku letakkan buat koleksiku juga dalam ruangan kali ini.



ok la.. rasanya.. cukup sampai di sini sahaja coretanku..
andai ada masa dan izinNYA akan aku sajikan lagi pengunjung bloggku ini
dengan cerita yang lebih menarik untuk di kongsi bersama..

andai aku terlalu lama menyepi..
bukan bererti aku tidak mahu menulis posting kat blog ni lagi..
tapi, aku kini berhadapan dengan final exam..
aku akan mula start exam pada tarikh 3 November 2008 dan berakhir dengan 20hb
doakan aku berjaya ok..
dan kepada rakan2ku yang turut sama menghadapi exam..
aku doakan semoga berjaya
Bittaufiq wannajah


2 Responses to "26 Syawal = Presentation + Raya"

gopenghagen Says :
October 28, 2008 at 8:12 PM

thanks for the visit. perjuangan adalah perlaksanaan kata2. kecil atau besar bukan yg utama. by the way, kacipo ada jual ke?

~ochie~ (^_^)v Says :
October 29, 2008 at 6:42 AM

gopenghagen>>

urwelocme gopeng.. thanks too for ur vsit n live this comment..
maafla. kacipo x de la jual..
kena d wat baru sedap g tu. :D hehe

Post a Comment