Award & Tag

9 Comments »




Assalamualaikum...
Nengok tak award ni.. huhuhu award ni aku pungut n kutip dari blog Kak Tirana
Actually segan gak nak amik.. hehehe.. tapi sebab dah sayang kat kak Tirana ochie amikla...
yang tak tahan nengok tu.. yg kupu-kupu kat bawah ni..
Ochie suka dengan kupu-kupu.. cantik n Unik... dan oenuh dengan Rahsia..

Hadiah & Tag dari Kak Tirana

Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!




Host unlimited photos at slide.com for FREE!


Hadiah ni still Dari Kak Tirana Tetapi katanya ia datang dengan bersyarat. Nak tau apa syaratnya.. Jom.. kita nengok..
Syarat-syaratnya ialah seperti berikut:
  1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
  2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
  3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
  4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
  5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag"


10 fakta/hobi saya
  1. Hobi saya -Membaca, Mengemas, Menulis, Memerhati..
  2. Makanan kesukaan -Tom Yam, dgn makanan ala-ala kampung
  3. Personaliti saya - Maybe Manja.. cengeng.. Suka ketawa n mudah tersenyum..
  4. Keluarga - Anak ke-3 daripada 5 orang adik beradik.. (Anak Bongsu Pompuan)
  5. Pekerjaan -Still Study.. Tapi InsyaALLAH akan konvo dalam bulan Ogos
  6. Status - Complicated..
  7. Start Tahun Baru Islam.. Aku mula mencari erti hidup ini.
  8. Kuat Merajuk. sebab sensitif..
  9. Suka Jalan-jalan bila ada kesempatan bercuti dgn member..
  10. Suka berkawan pada orang yang benar2 ikhlas dan bukannya mengambil kesempatan atas kebaikan kita.



6 orang yang ingin ditag
1. Dill /2. Ezo / 3. Didie / 4. Izza / 5. Lampu Neon / 6. Luth




Tag dari Kak Nriena

Peraturannya macam ni plak..

Berikan 5 perkara yg anda benci.. pastikan cukup dgn contoh dan peristiwa perasaan anda Selepas meluahkan. Tagged 5 org yg anda ingin mengetahui perasaannya

1. Bercakap Bohong
2. Buat Ketupat@ Mengumpat/Mengata/Mengeji..
3. Pemarah@Kurang sabar
4. Hipokrit
5. Buang Masa.



p/S ~~~ Ehem..ehem.. kak Rina maaf lah ochie tak bg sebab, alasan
dan contoh dia.. coz macam tak elok lak ochie rasa nak cita balik pasal yg menci2 ni...
yang lepas malas nak fikir la.. yg masa skrg n masa depan lg lbh penting di ingat...
Thanks kak bagi Tag ni..



4 org yg kene tagged:
Tak der.. hehehe..
nak pegi solat Maghrib...ok la suma sampai sini jer dlu..
Salam suma..




9 Responses to "Award & Tag"

Yatie Says :
January 5, 2009 at 7:05 PM

tahniah atas awards2 tersebut :)

Luth Textile Says :
January 5, 2009 at 8:16 PM

insyaallah,
nanti luth buat..

~ochie~ (^_^)v Says :
January 5, 2009 at 10:51 PM

Yatie>>>
Makaseyy Yatie... heheh

Luth>>>
makasey jg Luth.. kalo rajin buat la.. ochie x nak ia jd beban plak :)

Tirana Says :
January 6, 2009 at 4:53 AM

Ochie...status complicated? Adeehhhh..kenapa ye boleh jadi complicated.. Karang orang nak masuk meminang pun susah..hehehe Jangan marah ye..bergurau aje..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) Says :
January 6, 2009 at 11:07 PM

tq jawab tag dari akak...

nanti akak bagi lagi ye hehehehe...

~ochie~ (^_^)v Says :
January 6, 2009 at 11:55 PM

salam kak Tirana>>
heheh.. kalo compilcated x leh ker masuk minang? huhu
akak ni.. malu2 dah ochie ni. hahaha


nriena>>
alahai kak.. demi kaakku of coz la ochie kan wat.. heheh
oits... trus nak bg lg satu.. adehh

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:15 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment