Ceritaku..

19 Comments »




Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua teman blog ochie..
Apa khabar hari ni? sihat ka juga??
ALhamdulillah setakat ni aku selamat dah dari sakit yang ndak di duga datangnya..
heheh.. cian mak bapak aku semalam aku kol..wisau beno dorang dengan anaknya ni..
maafla mom.. anakmu ingat ko jak masa tengah sakit ni..
Almaklumlah.. dah duduk sorang-sorang.. tak der kawan teman.. mom jer la yg ada dekat fikiran masa tu.. bila dah kol mak.. mak mulalah kuarkan "ubat" penyedap telinga.. hehe
kebetulan abah ada dekat sebelah mak.. apalagi.. tambah sihat telingaku dengar.. huhuh



Lepas jer tau anak dia ni jatuh sakit.. mulalah nak suruh pegi klinik.. pegi hospital lah..
Adoiiiii.. mak n abah aku.. memag takkan senang duduk la if aku tak der uruskan badanku ni supaya cepat sihat..
mungkin sebab pengalaman kehilangan seorang kakak membuatkan abah takut anak-anak dia sakit sampai tak dapat diubati bila dah melarat sangat...
alahai mak dan abah ku sayang.. anakmu ni akan jaga diri dan jaga kesihatan ok.
Maaf la sesangat buat mak n Abah wisau.. tak tergamak sebenarnya nak buat macam tu..
tapi.. anakmu windu sangat..tu yang kol terus tu..
Love u Mom n Dad.. love u so Much...
May Allah bless u..



Hari ni seperti biasa.. aku masih lagi ada tanggungjawab yang tak selesai yang perlu ku pikul.
bangun pagi.. n then mandi dengan air yang bak air batu.( sejuk sangat...)
bersiap sedia untuk ke kuliah macam biasa..
tapi kali ni. aku kena lalui kuliah satu hari.. bermula jam 8.00am sampai la jam 4 petang
wawawa.. boleh pengsan oo.. nak wat macam na.. ni lecturer jemputan.
so kena bersabarlah.. memg letih+ngantuk hari ni..
moodyy pun ada gak.. kesian kat kawan ochie jadi sasaran kena terjah hari ni.. huhuhu
soory geng.. aku harap ko sabar dengan karenah aku ni yang cepat berubah angin.. hehhe..



buat teman-teman blog ochie yang bg award or tag kat ochie...
ochie nak pohon 20 jari.,. heheh mohon d maafkan sebab ochie tak dapat nak jawab suma tu dalam masa terdekat.. ochie busy nak wat proposal utk project paper ochie..
banyak gak ni nak wat.. tapi.aku kan usahakan untuk tepek dan jawab suma tu..
maaf tau.. bukan aku tak nak jawab. tapi kekangan masa tak mengizinkan aku melaksanakannya
Harap korang tak terasa tau.. hehhe
aku sayang kat korang.. jangan amik jhati yer.. amik jantung ochie jer.. kikiki..
tak sanggup aku.. nak hiduplagi ni.. tak kawin.. hahahh



Korang tau tak.. aku ada kenalan baru kat blog sebelah ni...
orang dia comel gak.. ochie panggil kak ipa/kak Umi.. hehhe.. sebak tau baca coretan dan luahan hati dia kat blog tu.. apapun.. teruskan kak menulis entry akak tu..
suka sangat baca.. (kpd korang yang nak berkenalan sila2lah jenguk blog kak umi@kak ipa)
harap.. hubungan kita tak terputus di alam maya ni..
Doa ochie semoga kak umi@kak Ipa succes dalam kerjaya akak dan semoga bahagia dunia dan akhirat.. nampaknya ochie dah mula nak menyayangi kakak ni.. heheh..
(takder niat lain tau.. heheh..)



bah ok lah ya. rasanya tak tahu nak tulis apa lagi ni..
nanti sok lusa lagi ochie update blog ni... thanks for u oll suport...
love u n miss u..
Wassalam









19 Responses to "Ceritaku.."

K-A!R-yL or KhairiL's Says :
January 14, 2009 at 8:46 PM

huhu
ocie kO dh sehat yerr...

xyah mkn ubat pon dh sehat
ni bkan skit rut nmanya...
tp skit rindu kt mk/abh
heheh

~ochie~ (^_^)v Says :
January 14, 2009 at 8:48 PM

salam hai ryl>>
hehhe maybe mcm tu la ryl.. heheh..
thanks yer coz sudi jenguk oci.. huhuh...

ZARA 札拉 [사랑해~] Says :
January 14, 2009 at 8:55 PM

salam ochie sayang...

alahai..ciannya anda tak sihat...

mesti rehat yer cayang??

Tirana Says :
January 14, 2009 at 9:09 PM

Ooo..tak sihat rupanya...padanlah senyap aje... Ni dah bising semula, mesti dah sihat kan? hehehe..

p/s Jgn lupa masuk link yang kak tirana bagi tu..tengok apa ada kat situ ye..

AiE bAhRi Says :
January 14, 2009 at 9:46 PM

salam ocie mucuk..
ochie enggak sihat ya?
istirehat dulu ya..
hehehe

~ochie~ (^_^)v Says :
January 14, 2009 at 9:48 PM

salam zara>>
yang ku syg2.. heheh..
heheh ALhamdulillah dah sihat dah...
makasey yer carryin sama ochie..

kak Tirana>>
baik kak. nanti oci rehat2.. hhe
ok.. nanti ochie masuk link akak tu...

Aie>>
makasey Aie..
aie juga muccuk.. heheh
Alhamdulillah dah sihat dah ni...


p/s thanks u oll carrying about me.. i love u...

Liquid Says :
January 14, 2009 at 10:01 PM

eheh. tu ah, homeSICK je neh. nade2 jek. haha! pasneh baek ar tuh. hee

~ochie~ (^_^)v Says :
January 14, 2009 at 10:11 PM

incik liquid>>
adoiii.. incik liquid la yg suker nade2.. kiki..
rehat2 la ni.. dah nak sihat dah pun..heheh

HaFIZ Says :
January 15, 2009 at 3:53 AM

erm, cak ade mimpi jumpa papa n adik beradik kaci bberapa hari yg lalu...
just nk sharing jer..
jaga diri k...

~ochie~ (^_^)v Says :
January 15, 2009 at 8:04 AM

hafiz>>>
oh ya ka... makasey bah...

En. PeRD Says :
January 15, 2009 at 11:50 AM

salam ochie...

sakit lagi ker dah sehat??
telan jer panadol byk2...
ahahhaa ;p

En. PeRD Says :
January 15, 2009 at 11:50 AM

salam ochie...

sakit lagi ker dah sehat??
telan jer panadol byk2...
ahahhaa ;p

~ochie~ (^_^)v Says :
January 15, 2009 at 12:28 PM

en perd>>>
wawaww.. byk nya postnya.. hheeh
ok bah ochie dah sihat ni..
harap la nak telan pandaol byk2.. mau hidup g ni.. hahahhha

ubey Says :
January 15, 2009 at 6:30 PM

hoho. cian ye die~

Abu Amirul Says :
January 15, 2009 at 7:33 PM

salam ochie,
(ziarah ochie yg sedang sakit) ni ambil apple & orange ni untuk orang yg tak sihat.
(ochie dah sihat) hummm dah sihat rupanya, tak jadilah bagi apple & orange tadi.
................gurau aje.
harap ochie sihat terus menerus dan dpt ke kuliah seperti biasa.
k, take care n bye.

~ochie~ (^_^)v Says :
January 15, 2009 at 10:33 PM

ubey>>>
ya ubey.. ciankan ochie... sob2x...
hehehe...

Abu Amirul>>>
aiiiii.. teruknya bah abuamirul ni..
uweks.. heeheh
nak gak amik hadiah tu..
hehhe.
ok bah.oci kan jaga diri..
makasey ya suma... carrying about me

sweethOneY Says :
January 16, 2009 at 12:12 PM

waaa
lamanya kelas!!
leh pengsan.. huk huk

oci mkn ubat yee

~ochie~ (^_^)v Says :
January 16, 2009 at 6:57 PM

sewwt one>>
ooraaot syg.. ko tenang2 sya c tu k...

syg sweet manis ni.. hehhe

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:15 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment