Oh Ochie!!!

17 Comments »





Awal-awal pagi aku bangun ingat nak pegi ke kuliah..
Tapi, dapat meseg dari kawan kuliah tak der.. Alhamdulillah.. selamat aku..
Boleh sambung tito.. tak perlu nak pening lalat mangun awal2...g siapkan diri..
Lebih-lebih lagi cuaca sejuk tahap cipan sampai ke tu lang rusuk.. perghhhhh tak tahan...
Nak berbungkus jak satu hari dalam selimut.. heehhe





Asyik duduk berbungkus dalam selimut tu.. datang plak meseg kedua..
Sila daftar tutoriol untuk kos Makroekonomi.... aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
menc-menci menci... dah la semalam tidoku tak sedap.. ingat nak balas dendan la tito satu ari..
Tapi tak der rezeki la plak. kena bangun la jwapnya.. pegi siapkan diri n then g daftar.
hemm.. Nasiblah.. nak wat macam na..
Kol ar terus member minta teman g daftar. Nasib ada member yang prihatin..
Kalo tak.. harapla aku nak pegi sorang-sorang.. baik sok lusa daftar. huhu..




Balik jer dari menara tadi.. aku tetiba pening-pening lalat lak..
CUACA hari ni betul-betul membuatkan pala ku pusing!! ingatkan mendung macam ni..
Hujan lebat nak turun ar.. tapi lain lak yang turun.. hujan ciput-ciput..
Turun ala-ala winter sonata la kunun.. hakhakhak... tapi memang cantiklah..
Bila dia hinggap kat atas pala aku.. mulalalah.. kepala stat nak berpusing.. sakitnyaa..
Takkan bahana cinta hujan plak aku kena..... kikikiki...
akibat tak tahan sangat.. aku pegi lah masuk kedai k-mart beli panadol aktive fast..
konon nak mencepatkan pemulihan..




sampai bilik.. ubat tak telayan.. nama jer beli ubat. tapi ubat tolak tepi..
hehehe.. almaklumlah.. aku ni kan penakut dak nya nak makan mender-mender macam tu suma. bagus lagi aku layan tito.. sedap gak sikit pala aku.. hilang terus...
whuaaa.. sejuknya.. hemmm angin kencang.. tapi takda hujan kuat lak..
ish ish ish.. betul betul.. hari Tilam sedunia la hari ni... hahahhaha...




sorylah member suma.. aku betul-betul takder idea nak postkan entry apa..
layan jer laq kesengalan coretanku ni.. andai ada typo tu.. paham-paham jer la..
lalat dah mai dah atas pala aku.. tu yang duk layan jak ni nulis.. sampai typo d buatnya..
ok lah.. rasanya cukup sampai cni la dulu erk..
ni pun aku tengah nulis entry ni dengan memakai selimut yang tebal..
sejuk beb!!!... kalo ada yang di peluk ok juga.. tak la sejuk sangat macam ni.. hahahah
adoiiii.. mereng uda otakku ni..
ok ok ok.. cukuplah ya... doakan aku sihat jak ni..
Wassalam






17 Responses to "Oh Ochie!!!"

ZARA 札拉 [사랑해~] Says :
January 12, 2009 at 6:28 PM

keciannya kamu ochie...

tapi takpe...

rehatla ye?

tiada mood pon kamu masih menulis dengan panjang~

~ochie~ (^_^)v Says :
January 12, 2009 at 6:39 PM

Zara>>
hehehe makasey Zara.. kamu memg seorg yg carrying..
patutla.. ramai kwn suka dekat dgn kamu..
u r so kind..
mwuah.. hehhe

Abu Amirul Says :
January 12, 2009 at 7:03 PM

kesihatan perlu diutamakan, jagalah sikit kesihatan tu.
apalah nak ditakutkan ubat tu,
nak dijadikan penawar mestilah makan ubat. atau rehat secukupnya.
thanks being my follower.
i'll link u in my blog.
bye n take care.

~ochie~ (^_^)v Says :
January 12, 2009 at 7:12 PM

Abu Amirul>>
makasey.. atas nasihat tu..
nakut sih.. hehhe...
ok.. kalo dah jd follower tu.. rerajin la erk usik blog ochie ni.. kikiki

Luth Textile Says :
January 12, 2009 at 7:36 PM

ochie,
masih nak tercabut pinggang lagi ke?

Kris and Nadia Says :
January 12, 2009 at 7:56 PM

eh eleh.. malasnya..hihi... sioknya jadi student ni..rindu sya :)

~ochie~ (^_^)v Says :
January 12, 2009 at 8:02 PM

Luth>>>
mengong ko luthhhhhhhhh...
eii wat malu ochie jak.. hahhaha

Nadia>>
ya sis.. sya pun windu sama sis ni...
hehehe..

K-A!R-yL or KhairiL's Says :
January 12, 2009 at 8:45 PM

dh lerr kuat Tdo(hehe)
nakut mkn ubat upe nye

ish3x ape nk jd mcm ni...

h[i]k[A]R[i]© ☂[x]O[x]O☂ Says :
January 12, 2009 at 9:44 PM

isk3 tak sangka eh ochie ma xoxo sm jer..
takut mkn ubat..hahahah

~ochie~ (^_^)v Says :
January 12, 2009 at 10:41 PM

Kairyl>>
yo la.. nak wat macam na...
dah fobio dgn hospital...
ubat2 dia sekalipun aku fobia la..
eiii x sgup aku... uwekkk

xoxo>>
heheh sama ka?? ndak tau ni. makasey xoxo sudi jenguk blog oci..

[yAN!e][pUTraJAya] Says :
January 12, 2009 at 11:53 PM

haih dik
sempat lagi tulis n3 sambil berselimut

kkekekkeke

HaFIZ Says :
January 12, 2009 at 11:55 PM This comment has been removed by the author.
~ochie~ (^_^)v Says :
January 13, 2009 at 12:00 AM

kak Yanie>>>
heheh.. ya kak.. nak wat macam na..
windu kat blog mengatasi sakit ni.. hehheh

hafiz>>
ok bah kalo ko

bearloonny Says :
January 13, 2009 at 4:44 AM

sma la kita ochie..
ina pun dh hilang sentuhan blogging after a while x blogging masa cuti ari tu...maybe ati kurang berbunga2 kot..kah kah kah

~ochie~ (^_^)v Says :
January 13, 2009 at 11:14 AM

bearloony>>
hehhe tau takpe ina.. ko jaga kesihatan k.. jgn ikut mcm aku ni.. heheh..
welcome back.. :*

Framestone Says :
January 13, 2009 at 7:02 PM

mls ke kuliah rupenye budak nie..awat bgun lambt nie

~ochie~ (^_^)v Says :
January 13, 2009 at 7:44 PM

framestone>>>
eii mana der owang malas nak ke kuliah.. dah rezeki takder kelas.. kira ok ar tu.. huhuhu...

Post a Comment