[C].[E].[R].[I].[T].[A] KU

7 Comments »




Adehh.. apasal kat Kampus ni x ramai sgt org...
Bila la memberku balik dari kampung tu. allooo. can u hear i say my plen yang tgh
duduk bercuti lagi.. cepatlah balik.. takda kawan nak buat ketupat ni.. huhu..
ops!!! kan dah kantoi.. ish2 wat malu jak aku ni.. hahahah



Ishhhh.. seram juga kekadang kampusku ni bila sedikit sahaja makhluk Allah
yang ada kat sini.. seram seram panas.. hahahah.. mcm na tu erk..
Takper la.. penantian satu kesabaran.. aku kan tunggu korang bawa ole2 untuk
aku dari kampung tu.. mesti ingat sokmo korang kat aku kan..
terutamya.. c Tika..Norm..iffa..Dyg babbu..ct.. huhu..
ole..ole... dtg c ni la ole oleku.. adehhhh...




Ingat nak juga balik lewat ikut member-memberku..
Tapi.. class dah start this week.. so tak elok plak kalo tak pegi.. yerla..
pendaftaran 30hb n 31hb.. nak buat tempahan awal-awal.. jadi takder la kesesakan lalu lintas
hehhe... kena pandai rancang ni.. kalo tak.. masalah akan menghantui anda.. wawawawa...



Dalam minggu ni.. ada 3 subjek yang kelas still go on..
Walaupun student tak Ramai..tapi lecturer stil buat kelas juga.. huhu..
cian kami yang datang g kelas.. only 2 until 6 people jak yang ada..
hahaha.. kekadang nak gelak gak bila datang kelas ciput2 mcm tu..
Tapi.. rasa seronok plak.. yerla.. kita rapat dgn lecturer n bebas nak utarakan apa jak
kalo ramai2 lak.. mcm segan2 plak.. hahah.. adehh.. mcm na bah c ochie ni..



suma subjekku sememster ni ada 8. termasuk untuk praktikum..
whuaaa.. banyak tu. ish ish.. boleh ka juga aku bawa ni.. huhuh.. YAKIN BOLEH!!!
MALAYSIA BOLEH.. aku tentu BOLEH juga.. kan kan kan...
jangan BOLEH BLAH dah la.. adehhh.. insyaALLAH... semuanya akan berjalan lancar..
Nak konvo dalam tahun ni!!! So kenalah yakin dapat buat yang terbaik.
Korang suma doakan lah aku dapat najah dengan cemerlangnya...




Oh ya.. aku nak kongsi ngan korang suma..
tau tak. aku tak sangka dalam tahun Islam ni.. aku dapat berjumpa kembali dengan
Teman lamaku start dari sekolah rendah lagi... ish ish ish... kekadang mcm aku masih bermimpi
lagi.. tapi.. hakikatnya.. kami sekarang saling berhubung dah.
Syukur Alhamdulillah..
Terima kasih ya ALLAH kerana mempertemukan aku dengan dia..
ehem2x.. dah habis cerita.. lallala




OK lah.. jam sekarang menunjukkan 3.27pm
Aku nak solat Asar dulu pastu nak landing time dlu.. lagipun penat plak dari kelas tadi.
Walaupun kelas kami hanya amik masa dalam 30minit jak... hahhah
ok la.. arios berambus dlu..
Wassalam






7 Responses to "[C].[E].[R].[I].[T].[A] KU"

Yanmie Says :
January 2, 2009 at 3:55 PM

ochie..jaga2..sat g ada makhluk di sebelah mu tumpang berblogging..ehehhe..

~ochie~ (^_^)v Says :
January 2, 2009 at 4:10 PM

kak yan>>>
ish ish ish.. akak ni wat ochie jd nakut lak.. wawawaw.. ni nak lari g nyorok dgn akak.. pduli la abg akak tu.. hahahhha
akak sihat dah? :)

Fireroll Says :
January 2, 2009 at 4:14 PM

aiyak ochie....
apa mau landing la ptg2 camni...

~ochie~ (^_^)v Says :
January 2, 2009 at 4:36 PM

Fireroll>>>
hheheh landing yg best di petang mcm ni memang asyik ooo AG.. jom jom.. hahah

e.i.s.r.a.a Says :
January 4, 2009 at 3:29 AM

salam muharram.
biasanya time tak ramai tu lah ada 'makhluk' yang akan meramaikan. dan lebih menyeramkan. ada dengar bunyi apa2 tak? suara panggil2 yang sayup2 berbisik tepi telinga. ada tak???
(~~)

~ochie~ (^_^)v Says :
January 4, 2009 at 12:13 PM

anis>>>>
mooongeeeeeeeeeekkkkkk... haip!!!. mulut tu nak kena cabai... sob3x...

Sheikh Says :
January 4, 2009 at 1:56 PM

ok la tu... tak lama lagi menyusul... kan kan kan !

Post a Comment