~~Happy Belated Birthday~~

13 Comments »



Salam rindu buat teman blog suma..
ochie harapkan suma dalam keadaan sihat walafiat hendaknya..
masa aku tengah nulis entry ni.. aku tengah menahan sakit.. sakit apa?? sakit pompuan.. hheheh
Ikutkan nak rehat-rehat jer.. tapi hatiku tak senang selagi tak postkan entry ni..
sebab entry ni amat bererti buat aku...
entry untuk teman blog yang di sayangi.. yang sentiasa carrying dengan anak-anak blog dia..
sayang jika tak postkan entry ni...


Walaupun terlambat untuk ochie postkan entry ni..
Tapi... ochie harapkan akak Tirana iaitu insan yang ochie maksudkan.. untuk sudi mengambil hadiah harijadi dari adik akak ni buat akak yang di sayangi...

~~Happy BELATED Birthday Kak Tirana~~
10hb January 2009




Walaupun hadiah adik ni tak secantik macam empunya badan..
tapi ikhlas pemberian adik ni.. Nasiblah adik terbaca entry dari akak Yanmie pasal birthday akak..kalo tak. kompom adik tak tahu akak nya birthday ari ni...
mungkin sebab keadaan yang tak mengizinkan adik ni ingat birthday akak..
walhal akak dah maklumkan kat adik..
minta maaf sesangat kak sebab terlambat wish buat akak...



Doa Adik semoga akak terus berjuang dalam bidang yang akak ceburi..
juga berjuang atas nama seorang ibu dan juga seorang Isteri...
Adik tak pandai nak susun kata buat akak.. sebab adik tak reti nulis ayat yang manis2 ni..
hehehe... semoga berbahagia yer kak..
Salam Kasih dari adik buat Kak Tirana..
seorang teman yang jauh di mata tapi dekat di hati..



~Buat Akak Tirana~

Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Semoga yang Esa panjangkan umurmu selalu
Betapa riangnya menanti di saat ini
Ku harap kita dapat meraikan bersama-sama
Di sisi teman-teman

Selamat hari lahir
Sekali lagi ku ucapkan
Kini usia telah
Mendewasakan dirimu
Kini kau menanti pelangi kehidupan
Secerah mentari memancar buni ini
Tak dapat melupakan kenangan manis

Sambut-menyambut mesra penuh keriangan
Berdendanglah iramaku dengan mesranya
Harijadimu yang paling bahagia
Tak dapat dilupakan buat selamanya

Tiap detik beredar silih berganti
Hanya setahun sekali kau menanti
Bagaikan sejarah tersemat di sanubari




13 Responses to "~~Happy Belated Birthday~~"

AiE bAhRi Says :
January 11, 2009 at 11:56 AM

salam ochie..
nasib baik aie dh sempat wish pada kak tirana.hehehe

ochine nk kena cubit ni lupa besday akak kesayangan semua blog ni..hik3

~ochie~ (^_^)v Says :
January 11, 2009 at 12:05 PM

Aie>>>
eiiiiiiiii tmbh cedey ar aie ckp mcm tu kat ochie.. sob2x...
x sengaja arr.. emmm

~ochie~ (^_^)v Says :
January 11, 2009 at 12:05 PM

siti>>
apy belated day gak.. hehe..

ZARA 札拉 [사랑해~] Says :
January 11, 2009 at 2:10 PM

happy besday pada akak Tirana yg baik itu!!

En. PeRD Says :
January 11, 2009 at 2:24 PM

happi bezday kak tirana...
ochie sgt baek.. sumer bday kawan2 akan wish..
bagus2...
kamoo sgt menghargai kawan2...
kawan2 juga akan mengahrgai kamoo...
>.<

~ochie~ (^_^)v Says :
January 11, 2009 at 3:08 PM

zara>>>
hehehh yer zara.. zara nya bday lak bila? hehhe

en.PERD..>>>
yer la tu... heheh..
slg oci ingt bday kwn2.. slg tu oci kasi la hadiah yg x seberapa ni... hehe

Abu Amirul Says :
January 11, 2009 at 11:17 PM

better late than nothing.
salam untuk ochie, moga sihat n happy disana.
nice blog.
sudi2lah ke blog saya.

~ochie~ (^_^)v Says :
January 11, 2009 at 11:53 PM

hafiz>>>
uik...

AbuAmirul>>>
heheh thanks mirull.. betul ko ckp tu... k bah kalo ko...

Tirana Says :
January 12, 2009 at 5:15 AM

Salam Ochie..

Walaupun terlewat sehari (sehari aje..hehehe), kak tirana tetap menerima hadiah pemberian Ochie ni..Kak Tirana tentu menghargai susah payah adik mereka cipta hadiah yang comel ini.. Hadiah dah di pampang di blog kak tirana.... thank you...

http://meniti-hari.blogspot.com/2009/01/hadiah-dari-ochie-dan-mar.html

~ochie~ (^_^)v Says :
January 12, 2009 at 7:12 AM

kak Tirana>>
Alhamdulillah.. nasiblah akak dtg akhirnya.. n then sudi terima hadiah adik...
Love u kak... thanks sgt2.. heheh

anywhere_Smile Says :
September 3, 2010 at 2:14 PM

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment