GiFT For You (^_^)v

16 Comments »




Salam Asyura buat sahabatku suma...
hehe Hari ni.. sempena hari Asyura.. tak sangka plak sekali dengan birthday teman blog ochie.
Nama dia Along_Arman.. hehe.. suka kawan ngan Along..
Sebab dia sungguh Carrying n x lokek ngan ilmu yang ada..
Makasey sesangat yer ALong..




~HAPPY BIRTHDAY ALONG ARMAN~




Just for you.. heheh
Terima lah kad Birthday dari Ochie buat ALong yer...
Ni sempena tanda keikhlasan Along sudi jadi teman blog ochie dalam dunia maya ni..
Ochie doakan semoga ALong bergembira dalam bulan lahir Along ni..
Semoga Along dalam Rahmat dan KeredhaanNYA..~Amin~



OK Along, Jangan lupa tau..
Kalo makan kek tu jangan lupa kat Ochie plak..
hehehe Maafla Along, walaupun tak dapat menyambut bday kat c tu..
Ochie post Kad jer la dari c ni erk.. hukhukhuk...
Tak tahu la cantik ker tu tau Tak..
Tapi buatnya dengan ikhlas tau..
Tanda ucapan terima kasih atas persahabatan kita ni..
May Allah bless u sayang.. hakhakhak...



OK la. kepala dah pening dah ni..
i think, maybe i need enoughf rest.. getting dizzy now!! ayyakkk...
Kalo kekandaku tahu ni.. mesti di marah lagi.. hakhakhak...
sapakah kekandaku tu?? jeng jeng jeng..
makan kopok "jing Jang"
Ha ha ha ha ha.. _ Ochie yang baik~~ huu




Baiklah Ochie sudahi ngan salam Asyura
Dan Salam Sayang Ochie buat Rakan suma...
Sedih plak nak berpisah ni... sob3x...
Ok la.. sebelum ochie tinggalkan korang, harap yg dtg singgah blog ochie ni..
N singgah baca entry ni. terimalah Kad dari ochie ni
sebagai Salam persahabatan..
Wassalam

PLEASE TAKE THIS PICTURE & PUT IN YOUR BLOG
~AS MY GIFT 4 U Ol A.k.A My Lovely Friends~


~i LOve You ~




16 Responses to "GiFT For You (^_^)v"

[yAN!e][pUTraJAya] Says :
January 8, 2009 at 9:51 AM

nak wish gak HAPPY BIRTHDAY UTK ALONG ARMAN...

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

~ochie~ (^_^)v Says :
January 8, 2009 at 10:12 AM

Luth>>
yer la tu.. hukhukhuk..

Yanie>>>
pat pat wish.. huhuhu

~ochie~ (^_^)v Says :
January 8, 2009 at 11:22 AM

framestone>>>
huhuhu.. ada jg utk frame.. hehe
silalah amik

Adrinaz>>
ok rnaz.. syam kat Rnaz jg :)

~ochie~ (^_^)v Says :
January 8, 2009 at 11:59 AM

ubey>>
yerla tu... bgus la knun... huhu
ubey amik tau hadiah tu

Bunga Binti Nordin Says :
January 8, 2009 at 2:30 PM

orite...
bunga amek..
thanks..

Tirana Says :
January 8, 2009 at 3:12 PM

Thanks for the hadiah...Nanti kak tirana tempek kat entry..

~ochie~ (^_^)v Says :
January 8, 2009 at 3:23 PM

Bunga:>>>
ok tempek tau.. hehheh..
makasey hargai...

Kak Tirana>>
Ok kak.. syg kat Akak

AiE bAhRi Says :
January 8, 2009 at 3:42 PM

tq myk2 ochie..
aie dh amik ye.=)

~ochie~ (^_^)v Says :
January 8, 2009 at 5:44 PM

Aie>>>
ur welcome aie... hehhe sama2...

Along Arman Says :
January 8, 2009 at 9:40 PM

thanks ochie.. nanti detik 12 malam nie along tempek kat blog.. huhuh..

~ochie~ (^_^)v Says :
January 8, 2009 at 10:45 PM

Along>>>
ok long.. makasey.. just 4 u n apy bday.. hehhe

Yatie Says :
January 10, 2009 at 6:44 PM

thanks bebanyak ochie :)

Post a Comment