Perut oh Perut... (+_+)v

11 Comments »





Bangun tadi pagi dalam Jam 5.oo Pagi.. betul betul ochie tak boleh tido..
Kat sini cuaca dekat Labuan sangat sangat sejuk...
Masuk angin perut aku di buatnya..ishhh..
patutnya time macam ni lah aku kesedapan tido. tapi ni tak plak..
banyak berkalih adalah!!!.. eiiiiii tension!! Tension!! Tension!!!
mumyyyyy!!!!!!!
ermm.. masa nilah merengek nak cari mumyku...
yerla.. masa sakit baru cari mumy... nak ngadu sikit nak cari mumyku...
ermm tapi my mom jauh sangat.. nak kol plak takut wat dia jadi wisau..
Jawapannya.. layan sakit sendiri sendirilah..
MUMYYYYYYYYYYYY!!!!!



Kesakitan perutku semakin bermaharajelal bila aku menumpahkan lahar dari perutku ni..
ADOI!!!!!! MUMY sakitnya peruttt.... wawawawaw..
Cakitnya peyut... apasal lah ni meragam perutkuni.. nak nangis..
Tapi segan nanti kawan dengar.. tutup kepala pakai bantal baru nangis la..
hahahhaha!!!!... lucu juga aku ni..
Ermmm.. cakitnya... dah berapa kali dah ni aku berulang alik dari toilet ni...
Nak makan ubat plak takder.. Tapi nasiblah takder ubat. kalo makan pun kompom tekuar balik.
Sapu guna balsem jer la.. konon la nak tahan sakit..
Tapi Hampesss... perutku ni ndak mau juga "makan saman"




Dah nak dekat Jam 8.00am dah ni.. kelas Miss Raihana dah nak start..
Perutku tak baik-baik plak.. ishhhh.. tak boleh jadi ni...
kena pegi juga ni walaupun keadaan badanku ni tak seberapa elok...
yerla.. my lecturer ni pelik sikit dari lecturerku yang sebelum2 ni mengajar kami..
kot-kotla dia naik angin.. hukuman apa aku pun tak tahulah dia nak kenakan kat aku.kena pegi juga dekat kelas ni walaumacamana sekalipun.. nanti dia bagi kuiz..
kempunan la aku tak dapat markah.. hemmm alternatif lain untuk sihatkan perutku ni...
Sapu Ubat guna "balsem" cap kaki tiga.. then pakai baju.. terus blah... Nasib tak meragam dalam perjalanan.. selamat aku.. hehhehe.. Alhamdulillah.




ISHHHH!!!!! TENSIONnnnnnnn...
Ingatkan satu musibah dah lepas.. ni tak lepas lagi plak dari musibah..
nak masuk kelas.. pintu dah dikunci dekat luar. terpaksala wat traffic jam kat luar kelas..
Miss ni. tak konsider betul lah.. tak sampai pun lagi jam 8.. dia dah kunci pintu..
Tak kesian ker dia ngan aku ni yang muka dah la seposen.. sakit plak tu...
ish ish ish.. geram juga aku dengan Miss ni..
Fuhhh!!! lega.. lepas dibiarkan dalam 5 minit macam tu.. nasib dia benarkan kami masuk dalam
kalo.. tak. nak jer blah dari situ.. emosi tak stabil ni skrg.. hehhe




ALhamdulillah... perutku tak meragam dah selepas kelas tu...
Tapi sampailah malam menjelma ni.. lepas aku makan malam ni..
perutku ni mula plak menyanyi keroncong + lagu waw bulan.. huuhu..
Kalo lapoooo tak per juga.. bleh diterima.. tapi ni tak...
perutku mengulas.. sakitnya ya ALLAH.. tuhan jak yang tahu..
Apa kena dengan aku hari ni..
Oh Perutku.. apasal lah ko ari ni.. betul3 ko tak kasi can aku duduk selesa 24 jam ni..
MUMYYYYY!!!!!!... anak mak sakit perutni sekarang...
Ubat pun takder ni... sob2x... layan sakit sendiri2 jer la ni...




perut oh perut..
Janganlah sakit.. aku ngantuk ni mau tido.. ko buat hal plak..
aku nak buang isi perut dekat toilet plak ko tak nak kuar...
wawawawa... aapasal perutku aku ni.. sakitnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
kepada sesiaapa yang mengetahui sakit pada aku ni.. sila silah
tinggalkan pesanan buat ochie yang begitu kasihan dan memerlukan prihatin dari
anda suma.. sob2x.... sakitnya...
ni nulis entry ni pun.. tengah tahan sakit... @nangis




11 Responses to "Perut oh Perut... (+_+)v"

K-A!R-yL or KhairiL's Says :
January 13, 2009 at 10:09 PM

huhu ank mak yerr..

kalo ko bt muke seposen mcm mn ekk

Liquid Says :
January 13, 2009 at 10:23 PM

ouh... sangat kecian sama cik ochie, mau taw ubatnye..?!! rebus balsam tuh skali gan botol2 nye then minom 3 kali sehari gerenti baek pastuh..!! agagagagaag =P

~ochie~ (^_^)v Says :
January 13, 2009 at 10:45 PM

karyl>>>
yer anak mak ryl.. napa?? :P
oci kalo muka wat seposen x leh tyg2. nanti rmai org jtuh jntung. kikiki...

liquid>>>
ya cian memg oci ni..
tp x perla.. x leh pakai petuamu ni liquid... yaaa.. debush.. hahah..

Luth Textile Says :
January 13, 2009 at 11:00 PM

kesiannya kat ochie...
kalau dekat leh luth teman..

h[i]k[A]R[i]© ☂[x]O[x]O☂ Says :
January 13, 2009 at 11:23 PM

nie pnyakit perut ngada2 nie ochie..
kalo kn pnyakit cmni, ochie kn suh org len blnja mkn sumtink yg bez2.. pas tue konfom x sakit dah.. ;p

~ochie~ (^_^)v Says :
January 13, 2009 at 11:48 PM

Luth>>
hahahah.. luth ni.. nak teman ker.. x yah la luth. nanti kekaish luth nak simpan mana.. cece.. just kiding.
makasey luth..

xoxo>>>
hahah. ko meg lucu la xoxo.. takkan la smpai ke c tu.. hehe..

pijah Says :
January 14, 2009 at 2:14 AM

g check cepat..........................

ubey Says :
January 14, 2009 at 2:58 AM

hoho. sian ko. sakit2. mmm. nk kuih koci x

Yanmie Says :
January 14, 2009 at 10:14 AM

alololo..ciannye anak mak nie..so now masih sakit lg ke??..kak yan klu sakit mmg x leh bngun..manje..ehehe..ochie gitu gak kot..tul tak??

apei budak kampung Says :
January 14, 2009 at 12:34 PM

sakit perot? makanlah pil ceketeon.

~ochie~ (^_^)v Says :
January 14, 2009 at 1:23 PM

pijah>>>
baik cik pijatt.. eh pijah.. heheh

Ubey>>>
kureng ko ubey...

Kak Yanmie>>>
adehhh.. malunya kak panggil oci anak mak.. heheh.. mgkin jg kot. tapi.. dah biasa la kak.. tu yg paper jer pnggil mumy... heheh

apei>>>
uik.. pik ceketeon tu apa??
mcm bunyi ceketon jak. heheh

Post a Comment