** EII SYOKNYA**

2 Comments »
~~SATU PAGI DI HARI SABTU~~

Assalamualaikum w.b.t

adeshhhhhh peningnya kepala ari ni..tak tahan dengan exam yang berterusan hari ini. Dahla exam yang kena menghafal lak tu!!! hemmm.. alahai nasib.alahai badan.. bersabarlah erk. Kalo kuar nanti result harap-harapla gempaq..ahaaks.. bukan gempaq pasal result buruk..tapi harap-harap biarlah yang membanggakan..amiinn.. (^_^)v.

Oh ya, hampir ochie terlupa plak..huhu pada dua hari yang lepas ochie ada menerima hadiah dari seorang yang tidak dikenali, tapi cukup di sayangi..hahah.. macam mana tu erk..
Adesshh merepek jak ochie ni kan kan kan.. hehhe.. takper.. ubat sakit pala..ngee ngee
nak tau apa dia hadiah yang ochie maksudkan tu? jommm kita selongkarr.. (^_^)v

Tarrrrrrrraaaaaa!!!!!!


ngeeeee.... cantik tak hadiah ochie dapat ni... (^_^)v hehhe kalo nak tau hadiah ni adalah pemberian daripada tokkk..hehhe tokk bukan sembarangan tok tau tok ni ochie kenal masa duk Scumz Torrent
..
so, ochie ucapkan makaseyyyyyyyy la Dato G sebab sudi gak ingat dak nakal ni.. ngeee ngee
ok jomm jomm layannzzzz.. (^_^)v
hehhee.. 1st time ochie dpt hadiah ni dr tokk n ochie rasa semangat hendak meneruskan memblog ni..ekekeke...yerla..awal awal ingat saja nak wat saje jer..tapi lelama tu bila ada
kenalan kunjungi blog ochie rasa makin seronok plak. and then bila ada teman blog sudi bg ochie hadiah....whuaaaaa semangat ochie makin berkobar-kobar.. ngeeee..huhu
SO terima kasih la Dato G.. len kali bawala ole-ole untuk ochie sekali kalo nak bagi ochie hadiah g..muhehehhe..

Bila dah dapat hadiah ni..hemm hati pun mula la nak membalas balik hadiah yang x seberapa dari ochie. Antara pilihan hati ochie ialah :

Jeng jeng jengggggggggg !!!!


1. Dato G (yang rajin coment blog ochie makaseyyy)
2. MasterMAx@Abg Max ~~ yg rajin renovate blog ochie
4.Cakpong~ sebab rajin duk Shoutbox kaci
..5.E.I.S.R.A yang best baca blog dia masa lapang

So, Ochie harap hadiah ni korang suma simpan bek-bek tau..ekekke.. jangan lupa
bulan posa ni perbanyakkan amalan.. bukannya perbanyakkan makan..ehhehe


~~Wassalam (^_^)v ochie08~~
.






2 Responses to "** EII SYOKNYA**"

e.i.s.r.a.a Says :
September 16, 2008 at 9:42 PM

salam ramadhan.
puasa ke hari ni? ehem.
hadiah yang yu kasi pada ai tu yang kecil ke, atau besar(harap2 yang besarlah. boleh tunjuk riyak kat orang. ha ha ha)?
apa2 pun terima kasih. duit raya tak ada ke?
=)

~ochie~ (^_^)v Says :
September 16, 2008 at 10:12 PM

salam ramdahan...
ngeee..ngee..
Alhamdulillah posa.. (^_^)v
kalo anis rasa hadiah yg ochie bg tu besar..besarla ia..kalo kecik..kecik la ia.. huhu ker mcm na?.. tp kalo nak tunjuk riak..meh nak piapp dluu yaaaaaaaa laaarikkkk ekkeke

sama2..nak wet raya meh dtg uma..huhuu

Post a Comment