Nengok..titoo.. Layan...

2 Comments »
Study..Study..Jgn tak Study..

Sepanjang duk bilik ni.. takda kelas jer... duduk d bilik jak tak g mana-mana sebab ni la.. assignment melambak.. erm.. ni la assignment yang berat sikit nak buat... assignment Financial Statement Accounting.. waduuhhh.. macam mau pecah jak bah kepala ochie nengok assignment ni. erm. tp nak buat mcm na kan.. dah namanya STUDENT.. so redha jak la.. ahaaks.. mana tau manis plak hujungnya..ekekke AMIN....
ermm lepas habis assinment individual Assignment ni dtg la plak satu assinment yg sama tapi dalam group plak.. adeii
ponningggg.. huhuhu...ermm ndak pa.. CUBAANN... whuaaa.. padahal ochie nya assignment yg lain melambak g... ada assignment Software.. Security...Dana.. dan anak-anak assignment..ahaaks... Tapi walau bagaimanapun.. ochie tak kisah.. yang penting ada teman di sisi menemani ochie.. ekekke. nak tau tak apa dia...


Haiyyak..mangun.. ochie..titoo jak..

<----- Ha Ini lah punya pasal wat ochie jadi bersemangat cikit kalo duk kat bilik.. kalo dah penat wat assignment.. Landding time dah.. ahaaks.Ha i. (^_^)v.. masalah berat pun jadi ringan bila dah dunia jadi gelap.. ahaaks.. adeiii nasib la katil ochie ni empuk dan kemas dan menawan gituu..huhu (pr
omot jap.. ahaaks) ermm whuaaaaaaaaaa.. terus nak titoo lak.. dah la cuaca mendung jak dari tadi pagi lagi... nak g class pun muntut jadi berat nak bagun..huhuhu adeiii kalo mak abah ochie tau ni.. di piap la anak dia ni...kikiki.. mak abah... huhu anakmu main tido-tido jap..ekekke..



Baju Raya..ekke nak wat nanti balik kampung.. (^_^)v

Tapi dalam melayari ketiduran yang melanda diri ochie. hati tergerak lak membelek kain Raya..huhu cantik tak Kain Raya ni..huhu tema kali ni ochie wat tema Hijau dengan Pink gituu..(^_^)v.
Mak abah plak pun sama tema Hijau kali ni.. huhu sempena warna kegemaran anak dia. abah sama mak g beli Baju raya... huhu.. whua cukanyer... tema kali ni warna Hijau. cayang Mak abah..huhu..
Erm.. x sabar nak balik Raya.. windu kat Mak dah.. nak g wat kuih Bangkit.. Kuih Tat Nenas.. dan Banyak lagi la.. ermm stat uda ni.. peyut lapooo dengar kuih raya dah.. huhu tapi x sabar nak makan
BURASAk.... <-- My Favorite food Tradisi..+ Ayam Lengkuas = Lapooo (-_-)..
nak balik... wait me mom dad... anakmu datang nanti 27hb InsyaAllah... ikut akak sepupu.

~Peace (^_^)v~08

2 Responses to "Nengok..titoo.. Layan..."

Dato G Says :
September 5, 2008 at 10:18 PM

salam puasa hari ke -5

itu kertas yang banyak-banyak itu berlakon aja kan..atok tahu.. saja buat-buat nampak mcm sibuk lah tu.. hahahaha..

ochie manyak tido,tido manyak ochie, ahak hak hak =)

~ochie~ (^_^)v Says :
September 5, 2008 at 10:29 PM

saalam puasa hari ke-5 juga tok..

eiii mana da menipu arr tok.. masa bual dgn tok memang ada kertas2.. tu la.. sambil2 gak sembang ngan chat..

yer la.. ochie manyak tito.. tapi tok g manyak titoo.. ahaaks..
:p

Post a Comment