postmennnn

7 Comments »
YEHAAAAA


Assalamualaikum....
Alhamdulillah, masuk hari ini akutelah pun berjaya menunaikan posa. Tadi masa berbuka posa aku dapat berbuka dengan rakan-rakan yang jarang dah kami bersama. heheh.. thanks dayang, hakita, sedap tau makanan yang korang masa. macam nak tambah lagi nasi tadi. tapi agak agak la bah kan..huhu uma owang lak tu aku ni duduk.. eii peyut ni macam ndak kenyang lak terisi dengan makanan. nak kena sumbat dengan air baru ndak mengaum..hahahh

seronok tau dapat kumpul dengan akwan ramai-ramai ni. ada ada jak bincang maghrib nak d share. ahaaks. benda baru pun banyak gak belajar. thanks to de hakita.. cayala aku sama ko sis.. heheh.. tadi belek-belek kawan nya blog. aku terjumpa lak nama aku d satu blog kawan ni..
uikk upanya aku dapat hadiah erk daripada Kupu-kupu... hehe thanks pupu.. dapat lagi aku koleksi hadiah dari kawan-kawanyang sentiasa mengingati dak comel ni.. ahaaks.. comel kan kan kan.. haiiipp.. perasan lak..kuikukui.. tapi kalo korang nak tau kupu-kupu ni kenalan aku masa duk scumz torrent. sama la gak kenalan aku dengan DATO G. Tapi, Dato ntah kat na dah jarang dah dia online lepas balik dari egypt.windu lak nak dengar komentar dato G..sob.sob

Ok la tak nak celoteh panjang. Mari aku tunjukkan kat koranga hadiah yang aku dapat daripada kupu-kupu.. (^_^)v






So, oleh kerana hadiah ni d sarankan untuk aku memberikan kepada rakan-rakan blog yang aku berkenan ingin la aku menghadiahkan pula hadiah yang kat bawah ni buat mereka yang bertuah...


hadiah ni aku tujukan buat:@sinchan
1. kupu-kupu sebab sentiasa ingat kat kaci
2. pu3 ilya teman baru ochie yang best dengar lagu dia & ayat power dia.
3. Ratu salju suka duk d blog dia sebab sejuk...huhu ker mcm na
4. Sukatiku yang sempoi gila orang dia...ahaaks

ok tahniah kepada mereka yg telah berjaya mendapat award dari kaci.. huhuh.. dan terima kasih kerana sentiasa mengunjungi blog kaci. nanti kaci wat open blogger.hehhe..

Wassalam (^_^)v@nggaya







7 Responses to "postmennnn"

~ochie~ (^_^)v Says :
September 21, 2008 at 8:48 PM

heheh.. camacama...
eii bestnya ada ratu cayunk sama ochieee.. yehaaaa.. ahaks.. hak

Dato G Says :
September 22, 2008 at 12:25 PM

salam chie..

amboi..banyaknye dia dapat hadiah.tok sangat jeles..ehemm

=)

bearloonny Says :
September 22, 2008 at 2:13 PM

ala ochie..nama pun blog..tmpt melepas perasaan..kan.heehe.thanks..erk..slalu la membaca blog ina yg simple sgt ni..xde masa nk update lagi..tata

~ochie~ (^_^)v Says :
September 22, 2008 at 3:56 PM

salmmm

:Tokk G>>>
ehem. biasalah owang cute mc oci mst la dpt byk hadiah..ehee..
tok nak jeles ker? yess yes.. yes yes yes...
haha akhirnya tok G dah jeles.. ngeee
huhu

:ennaa>>>
heheh ok apa simple.. oci suka..
teruskaan dgn pnulisan blog ena tu k.. ada masa kompom oci g jengah gak tu.. huhu

OK

e.i.s.r.a.a Says :
September 22, 2008 at 9:11 PM

salam ramadhan.
ehem ehem ehem. uhuk!
=)

~ochie~ (^_^)v Says :
September 23, 2008 at 12:06 AM

salam ramdhan..

::aAnis>>>
apa yg ehem ehem tu.. batuk org kaya nak bg kaci wet raya ker? huhu..
nak nak nak.. ngeeee

Post a Comment